Manciarz Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 zdjecia zostaly usunieste z powodu przeciazenia serwera sorry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 eee... jak ty chcesz upchac wc w TYM? chlodnia musi byc super mikro a i pompka siakas mikro inline... zdradz szczegoly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Ta obudowa ma pewien minus: - umiejscowienie zasialacza :? Jak dla mnie tragedia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Wszystko zdradze w odpowiednim momencie. Narazie biore sie za gromadzenie potrzebnych mi narzedzi. Pozdrawiam. Ps zasilacza nie ma juz w obudowie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Eee tam - nie znacie sie :P - ta buda ma swój własny niepowtarzalny styl (ale żebym to ja wiedział jaki :D ) nienajgorsza ale jakas taka nijaka- nie ma w sobie nic na czym możnaby zawiesić oko proponuje usunąć ten "fantastyczny" panel przedni z tymi jakże ładnie się prezentującymi uwypukleniami :twisted: - najlepiej zamien na jakas grubą plexe - jazdaaa pozdrawiam GL - przyda się :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CougaR2 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Jak na mój biust to szkoda kasy ładować w coś takiego... Lepiej kup sobie jakiegoś codeshita midi lub najlepiej big i wtedy to ma jakiś sens. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Eee tam - nie znacie sie :P - ta buda ma swój własny niepowtarzalny styl (ale żebym to ja wiedział jaki :D ) nienajgorsza ale jakas taka nijaka- nie ma w sobie nic na czym możnaby zawiesić oko proponuje usunąć ten "fantastyczny" panel przedni z tymi jakże ładnie się prezentującymi uwypukleniami :twisted: - najlepiej zamien na jakas grubą plexe - jazdaaa pozdrawiam GL - przyda się :] Zobaczymy zobaczymy ale raczej nie bedzie przedniego panela z plexi. Ale nie bojcie sie napewno nie bedzie tych ;) cudownych wypuklen ;) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Oto plan przedniego panela co sadzicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Miedzy czasie trafil mi sie nowy nabytek za 25zl :D oto jego zdjecia: Napiszcie co sadzicie jeszcze dzis bede przekladal bebechy :D A cos wiecej o niej: OBUDOWA CODAGEN Z ZASILACZEM. WYMIARY: 18x42x43 (SZEROKOSCxWYSOKOSCxDLUGOSC) NA PANELU PRZEDNIM 2xUSB I WEJSCIE NA SLUCHAWKI I MIKROFON Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 prosze o usuniecie tego posta zupelnie z prawej strony (kolo knefla "zmien") masz taki malutki knefelek z krzyzykiem. on sluzy do usuwania postow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 prosze o usuniecie tego posta zupelnie z prawej strony (kolo knefla "zmien") masz taki malutki knefelek z krzyzykiem. on sluzy do usuwania postow. Nie moge juz zmienic z chwila gdy odpisalem od razu zniknol :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Jak będziesz ciąć i szpachlować to i tak wszytko jedno która z nich się zajmiesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erbs Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Niezle, kodeszajsik nawet nie brzydki za 25pln, tanio tanio... z obu mozna coś zmajstrować, ale mnie sie bardziej nowy nabytek podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 eee... jak ty chcesz upchac wc w TYM? chlodnia musi byc super mikro a i pompka siakas mikro inline... zdradz szczegoly :) E tam zaden problem -> http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=66683 Spora chlodnica od opla rekorda do tego pompka i pojemnik i jeszcze duzo miesca zostalo :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 ostro :D jak oni tam upchali to wszystko 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 upchalem na styk :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Uwaga temat ten zostanie zamkniety poniewaz zrezygnowalem z modowania jednej i drugiej obudowy. Venus zostal od razu zarezerwowany przez moja mame ;) teraz jej sprzet w niej siedzi ja mam Codegena, a zaczolem prace nad moim big towerkiem. Glowny powod to brak miejsca na materialy ktore chce umiescic w obudowie taki jak nagrzewnica etc. Temat ten zostaje zamkniety a zapraszam do drugiego. Wiem ze niektorych moze to zdenerwowac ze zaczynam temat ze bede przedstawial zdjecia jak tuninguje obudowe etc ale niestety obudowa ta nie spelniala moich wymogow :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 wczesnie zes sie skapnal ze "nie spelniala moich wymogow" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Postanowilem tak zrobic bo po zainstalowaniu programiku sprawdzajacego temp na procku okazalo sie ze mam sredniu 60 stopni :idea: jak dla mnie masakra. Teraz sie zajme moim big towerkiem wiecej na innym temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 To jakaś nowa moda? "Hej hej, patrzcie jakie to fajne BĘDZIE", za czem "sory, jednak nie będzie"? Może przódzi zrobić cokolwiek poza zdjęciami kupnych blaszek i plastików, a? Hłe hłe, mię, pacholę niewinne, za podobny topic zawierający jeno brednie bez najmizerniejszych efektów namacalnych rączyną i kaprawym okiem, na Oślą swego czasu batogami i przemocą pognali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 nieźłe chłodnica upchana i wszystkp :):lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...