Skocz do zawartości
Q

WinAmp 5.02-proszę o wyjaśnienia.

Rekomendowane odpowiedzi

Może ja jestem upośledzony ale mam kompa który stuka 12.5k w marku więc mniemam że jest więcej niż przeciętyny.

Ale mam problem właśnie z wizualizacjami w programie winamp otóz tak są niezwykle interesujące wizualizacje.Bardzo lubie je ogladać podczas słuchania muzy.

Problem polega na tym że jak włacze w rozdzielczości pulpitu 1024x768x32 to mój komp klęka.Góra 10fps mam na tych animacja :lol:

Czyli się ich całkowice nie da ogladać.. W<span style="color:red;">[ciach!]</span>.. mnie to nie miłosiernie.

Czym to jest spowodowane?Za wolny komp?2.5Ghz i pół giga ramu?

Wy też tak macie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli się ich całkowice nie da ogladać.. wmordejeża.. mnie to nie miłosiernie.

Kocham cenzure :lol:

Mi sie wydaje ze GF3 nie ma jakiegos tam efektu i to przez to. Na moim byłym GF3 też sie cięło a miałem kompa wtedy dosyc mocnego...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli się ich całkowice nie da ogladać.. wmordejeża.. mnie to nie miłosiernie.

Kocham cenzure :lol:

Mi sie wydaje ze GF3 nie ma jakiegos tam efektu i to przez to. Na moim byłym GF3 też sie cięło a miałem kompa wtedy dosyc mocnego...

Możliwe ale to jest załosne.5-7fps a karta wykręcona na max :!: :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne bo ja ma mw 1024x768x32 kilkaset fps

UPDATE :

sprawdzilem frapsem w full screen mam caly czas 85fps czyli tyle ile odswiezanie monitora czyli duuuuuuuuuuuzooooo

UPDATE 2:

Jak mialem gef3 to tez mailem duuuuuooooo ile nieiwme bo nie lukalem ale obraz był w pełni płynny i dynamiczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest ciekawe bo na 784x604x32 w winampie 2.91 (tryb okienkowy) tez ledwo ciągnie. 12 FPS?? a przeciez 10,5k wyciągam na luzaka. 

Nie wiem od czego to zależy

nie porównuj tych winampow bo to tak jak celeron 667 i antek 2GHZ 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

POMOC

jakis sys ?? ale to neima znaczenia , hmm ?? moze karte przekreciles ?? albo proca?? i to jakos źłe wpływa na winampa ?? moze za duze fsb dla mobo?? niemam pojecia

też tak myślałem ale zrobiłem 3dmarka który rozwiał moje wątpliwości.

Nie mam pojęcia czemu klęka mój komp na takiej głupocie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi