Q Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Może ja jestem upośledzony ale mam kompa który stuka 12.5k w marku więc mniemam że jest więcej niż przeciętyny. Ale mam problem właśnie z wizualizacjami w programie winamp otóz tak są niezwykle interesujące wizualizacje.Bardzo lubie je ogladać podczas słuchania muzy. Problem polega na tym że jak włacze w rozdzielczości pulpitu 1024x768x32 to mój komp klęka.Góra 10fps mam na tych animacja :lol: Czyli się ich całkowice nie da ogladać.. W<span style="color:red;">[ciach!]</span>.. mnie to nie miłosiernie. Czym to jest spowodowane?Za wolny komp?2.5Ghz i pół giga ramu? Wy też tak macie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Czyli się ich całkowice nie da ogladać.. wmordejeża.. mnie to nie miłosiernie.Kocham cenzure :lol: Mi sie wydaje ze GF3 nie ma jakiegos tam efektu i to przez to. Na moim byłym GF3 też sie cięło a miałem kompa wtedy dosyc mocnego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Czyli się ich całkowice nie da ogladać.. wmordejeża.. mnie to nie miłosiernie.Kocham cenzure :lol: Mi sie wydaje ze GF3 nie ma jakiegos tam efektu i to przez to. Na moim byłym GF3 też sie cięło a miałem kompa wtedy dosyc mocnego... Możliwe ale to jest załosne.5-7fps a karta wykręcona na max :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 No ja teraz z ciekawości zapuściłem winampa i idealnie działa na fullscreen. Barzo płynnie, ile klatek to nie wiem bo fraps nie chce pokazać w winampie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Dziwne bo ja ma mw 1024x768x32 kilkaset fps UPDATE : sprawdzilem frapsem w full screen mam caly czas 85fps czyli tyle ile odswiezanie monitora czyli duuuuuuuuuuuzooooo UPDATE 2: Jak mialem gef3 to tez mailem duuuuuooooo ile nieiwme bo nie lukalem ale obraz był w pełni płynny i dynamiczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 Robiłem marka wynik 12400 :) Chwile po tem winAmp i znów tak na ok. 10Fps Pomocy :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 POMOC jakis sys ?? ale to neima znaczenia , hmm ?? moze karte przekreciles ?? albo proca?? i to jakos źłe wpływa na winampa ?? moze za duze fsb dla mobo?? niemam pojecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 to jest ciekawe bo na 784x604x32 w winampie 2.91 (tryb okienkowy) tez ledwo ciągnie. 12 FPS?? a przeciez 10,5k wyciągam na luzaka. Nie wiem od czego to zależy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 to jest ciekawe bo na 784x604x32 w winampie 2.91 (tryb okienkowy) tez ledwo ciągnie. 12 FPS?? a przeciez 10,5k wyciągam na luzaka. Nie wiem od czego to zależy nie porównuj tych winampow bo to tak jak celeron 667 i antek 2GHZ 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Q Opublikowano 23 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2004 POMOC jakis sys ?? ale to neima znaczenia , hmm ?? moze karte przekreciles ?? albo proca?? i to jakos źłe wpływa na winampa ?? moze za duze fsb dla mobo?? niemam pojecia też tak myślałem ale zrobiłem 3dmarka który rozwiał moje wątpliwości. Nie mam pojęcia czemu klęka mój komp na takiej głupocie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Zaraz, zaraz... o ktorej wizualizacji mowisz? U mnie sa tam 3... Jaka wizualizacja i ewentualnie jaki preset? Jezeli chodzi ci o AVS, to powinienes pogrzebac tam troche w opcjach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 No to od dzis mierzymy wydajnosc kompa Winampem a nie 3dmarkiem :>No to od dzis mierzymy wydajnosc kompa Winampem a nie 3dmarkiem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaf Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 AVS nie wykorzystuje akceleratora. Stąd niskie fps przy dużych rozdzielczościach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...