Tomek^^ Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Wiem tyle, że DRV5 ma KT333 ale ja tam na sprzęcie zabardzo się nie znam,dlatego mam pytanie. Mianowicie, chce kupić Atholna 1,7 i 256 ddr na 266mhz, i nie wiem czy kupić DVR4 czy 5, bo 5 pewnie sie tylko tym rozni ze ma wejscia na drr 333 mhz, więc mnie to jest niepotrzebne. Mam racje? Z góry dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 tu masz wszystkie odpowiedzi na twe pytania: http://www.soltek.de/English/home/01.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Odpowiem tak ,duzej roznicy niema ale w cenie tesh malutka :-] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek^^ Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Eeee tam, biore 4 :wink: Kasy jeszcze braknie na cooler, więc będe jechał na jakimś polskim. Ciekawe czy athlon wytrzyma :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2002 Eeee tam, biore 4 :wink: Kasy jeszcze braknie na cooler, więc będe jechał na jakimś polskim. Ciekawe czy athlon wytrzyma :) hmmm przemysl to sobie!! po co się "uwsteczniac" 5 jest jednak na kt333 przez to wydajniejsza i nowocześniejsza a różnica w cenie chyba niewielka jakbyś się przesiadał z kt266a na 333 to faktycznie bez sensu, ale jesli z czegoś innego to weź juz 333 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...