dezerterpl Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Jak w temacie, pytanie bnanalne trochę szukałem ale konkretnie odpowiedzi nie znalazłem. miałem 512tke kingstona cl3 po czym ją zmieniłem na TM cl2,5 i teraz mam wątpliwości jak ona teraz działa bo w biosie nic nie zmieniałem jest na SPD a manualnie to ja taki dobry nie jestem i niezabardzo wiem jak zmienić i teraz się zastanawiam czy aby płyta mnie nie oszukuje i pamięci nie działają na cl3, chciałbym to sprawedzić ale niewiem gdzie i czym szukać sisoftsandra pokazuje niby jakieś dwa moduły 256 i cl2,5 - ale ja mam jeden moduł :?: aida w zakładce płyta główna -> SPD -> Najwyższe opuźnienie CSA pokazuje 2,5 (5,0 ns @ 200MHz) - CZY TO JEST TO CO SZUKAŁEM ??? może maci jakieś inne sugestie co do kontroli tego parametru... przepraszam za (zdajemi się) zaśmiecanie forum (badzcie wyrozumiali) z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 Jak w temacie, pytanie bnanalne trochę szukałem ale konkretnie odpowiedzi nie znalazłem. miałem 512tke kingstona cl3 po czym ją zmieniłem na TM cl2,5 i teraz mam wątpliwości jak ona teraz działa bo w biosie nic nie zmieniałem jest na SPD a manualnie to ja taki dobry nie jestem i niezabardzo wiem jak zmienić i teraz się zastanawiam czy aby płyta mnie nie oszukuje i pamięci nie działają na cl3, chciałbym to sprawedzić ale niewiem gdzie i czym szukać sisoftsandra pokazuje niby jakieś dwa moduły 256 i cl2,5 - ale ja mam jeden moduł :?: aida w zakładce płyta główna -> SPD -> Najwyższe opuźnienie CSA pokazuje 2,5 (5,0 ns @ 200MHz) - CZY TO JEST TO CO SZUKAŁEM ??? może maci jakieś inne sugestie co do kontroli tego parametru... przepraszam za (zdajemi się) zaśmiecanie forum (badzcie wyrozumiali) z góry dzięki CPU-Z Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 25 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2004 http://lo2.olsztyn.pl/~niemiec/oc_progz/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...