Skocz do zawartości
Gość

Statystki 24-03-2004

Rekomendowane odpowiedzi

Sorki, ze dopiero teraz, ale wczoraj caly dzien bylem na wyjedzie i wrocilem dopiero poznym wieczorem, a ze jechalem w nocy to jedno spanie mi ucieklo i musialem to odrobic ;)

Dzisiaj troche inna wersja, zamiast screenow bedzie statyczny html (wiec nie liczcie na to, ze linki ktore tam sa dzialaja ;]), tak powinno byc wygodniej.

Ranking

Ranking wg aktywnosci

Statystyki ogólne Tweak

Ranking teamów w Polsce

Tweak vs Barwkomp

Rywalizacje:

twin vs Dj Camel

twin vs Bydgoszcz Team

fuxmen qPa sp. z.o.o vs Aragorn

fuxmen qPa sp. z.o.o vs A[tlon]TEAM

The B Team vs Fido, Chaos & co.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ledwo się załapałem w aktywnych, syn zainstalował i pogrywa w UT 2004 gra ma wymagania a SETI cierpi ale powinno być lepiej bo na stan wszedł obok Bartka @3200+, Duron 1600 narazie jak go AMD stworzyło ale będziem kręcić jak bąkiem.

Kompa zaczełem składć o 18 a o 23 poszło SETI, komp poszedł prawie bez problemów, teraz poznać ten złom i liczenie WU powinno zejść poniżej 3h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Troche mnie nie bylo ale nie myslcie, ze o Was zapomnialem :-))

Patrze caly czas co sie dzieje i troche mnie smuci to co widze ale co tam... olac to i walczyc dalej :-)

Widzialem jakies screenshoty z zeszlego tygodnia chyba tego co teraz FiDO nam udostepnil i powiem jedno... zajeb* sprawa :-)

Jak dla mnie full wypas sa statsy i w zupelnosci wystarcza :-)

Brawa dla :arrow: FiDO :D

O ile FiDO robisz to jakimis skryptami a nie recznie to swietnie.. nie narobisz sie przy cotygodniowych statsach :-)

Ahh az milo popatrzec :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taka MALA UWAGA

skoro Fido juz robi nam te staty to moze by ktos sie pokusil o przyklejanie jego tygodniowych statystyk cio?chłopak sie stara .. jak siedze i patrze na niego to widze ze mu smutno ze nikt mu topica nie przyklei tak jak Twin'owi zawsze przyklejali :P

:evil: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taka MALA UWAGA

skoro Fido juz robi nam te staty to moze by ktos sie pokusil o przyklejanie jego tygodniowych statystyk cio?chłopak sie stara .. jak siedze i patrze na niego to widze ze mu smutno ze nikt mu topica nie przyklei tak jak Twin'owi zawsze przyklejali :P

:evil:  :twisted:  :twisted:

ano tak to jest... jak moderator potrzebny, to go nie ma...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie pogadasz jak w UE :D 

szczegolne dzieki za fuxmen qPa sp. z.o.o vs A[tlon]TEAM 

pozdro Fux :D

thx dzisiaj wam idzie spoko ale ja tez juz lepiej i nie spadam ponizej 20 Wu/dzień moze jak jeszcze kogoś załatwię to dojdę wreszcie do 30 wu/dzień

Ledwo się załapałem w aktywnych, syn zainstalował i pogrywa w UT 2004 gra ma wymagania a SETI cierpi ale powinno być lepiej bo na stan wszedł obok Bartka @3200+, Duron 1600 narazie jak go AMD stworzyło ale będziem kręcić jak bąkiem.

Kompa zaczełem składć o 18 a o 23 poszło SETI, komp poszedł prawie bez problemów, teraz poznać ten złom i liczenie WU powinno zejść poniżej 3h

daj piorytetna normal gra odpali ibędzie dobrze chodzić a seti dalej bedzie liczyło i to spoko, ta gra nie zużywa proca nic, na moim trupie ja k dałem na normal i 1024*768*32bit high detale to tylko lekkie zaciachy były ale leciutkie z 16 botami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx dzisiaj wam idzie spoko ale ja tez juz lepiej i nie spadam ponizej 20 Wu/dzień moze jak jeszcze kogoś załatwię to dojdę wreszcie do 30 wu/dzień
mam nadzieje ze nasze teamy do konca projektu beda w pierwszej 10 Tweaka :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Synowi było mało 1k ustawił 12xx, ale przeszkoliłem młodego by jak gra zmieniał priorytet dla seti.

Czuję, że coś się kroi na górze, aby do niedzieli :)

widze ze juz pierwsza 50. niezle :plum:

pelne zaangazowanie to jest to :wink:

bierzcie przyklad z tego czlowieka!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam nadzieje ze nasze teamy do konca projektu beda w pierwszej 10 Tweaka :lol:
też bym chciał :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe podskoczyłem o 7 miejsc :D

update: z tej okazji zasponsorowałem sobie nowy avatarek  8)

zapodac Ci troche Uranu bo cos srednia spada :?:

a moj team juz od ponad tygodnia zmaha sie z drugim: Vadeer's Team i Hipo&Qbn&Eon or Frjends Team  (34-35 miejsce) 

ciągle rywalizacja nie rozstrzygnieta...

widze ze Hipo Was lyknal...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapodac Ci troche Uranu bo cos srednia spada :?:

hehe przydło by się na NO2 tez mi sie komp muli, tą probke robic bedzie 24 h 8O ostatnio trafiam tylko na takie :(

no wlasnie kiedys czytalem ze NO2 by ci sie przydalo ale niestety ja mam tylko Uran, a jak wiesz teraz wszystkie WU na wage zlota...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj sie dowiedziałem ze na samym poczatku jak zaczynałeś liczyc miałeś d800 :) teraz go zmieniłes, ja dalej jade na moim pIII500@620 ale na razie nie mam kasy aby zmieniać w sumie całego kompa, robie co moge ale marnie mii to idzie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzisiaj sie dowiedziałem ze na samym poczatku jak zaczynałeś liczyc miałeś d800 :)  teraz go zmieniłes, ja dalej jade na moim pIII500@620 ale na  razie nie mam kasy aby zmieniać w sumie całego kompa, robie co moge ale marnie mii to idzie...

tak... na D800 to byla zabawa po 10H/WU potem jak smigal na 950 (w koncu udalo mi sie odblokowac mnoznik :plum: by olowek) to osiagnalem rekordowy czas 7,5H/WU :arrow: ale taki byl tylko raz...

w sumie srednia po zmnanie z 800 na 950 zmalala o jakies 0,5H

a co bylo potem to juz wiadomo :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...