hal_9k Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 jak w temacie, jak to zrobić? Niektóre gry włączają je automatycznie. Jak się tego pozbyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 No chyba w sterownikach jest do ustawienia "zawsze wylaczone" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hal_9k Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 nie ma takiej opcji w sterach, jest zależne od programu lub zawsze włączone :( mowa tu i kartach ati. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 nie ma takiej opcji w sterach, jest zależne od programu lub zawsze włączone :( mowa tu i kartach ati. No jak nie ma? Poszukaj dobrze - ściągnij np. Omegi 4.2 i tam jest wszystko "na wierzchu". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 to wez wlacz zebys mogl ustawic jakis tam poziom i masz opcje wylaczone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hal_9k Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 mam catalysty 4.3 zaraz spróbuję instalnąć starsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiu22 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Omegi tylko omegi,ściągnij najnowsze Omegi tam możesz ustawić wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hal_9k Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 niestety kurna w moich sterach nie widzę takiej opcji :( oto moje stery 4.3 omegi (mam radka 9800) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Potwierdzam :) Jest albo 2x albo zalezne od aplikacji :) Ale chyba mozna posluzyc sie jakims innym progsem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 nigdy nie bylo molziwosci ustawienia ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hal_9k Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 no właśnie progsem tylko jakim? próbowałem 3d analyzera, ale tam jest tylko wymuszenie filtrowania, a nie wyłaczenie, chyba że jakis niekumaty jestem to proszę mine naprowadzić. Update: Omegi 4.2 także tego nie mają. Ale swoją drogą zauważyłem że np w radku 9000 jest możliwość ustawienia w jaki sposób ma być dithering zrobiony. Wzorek (order) lub rozpraszanie błędów (error difusion) a na tym radziu jak i 9500 tego nie uświadczyłem. Mam jeszcze ptanie co ze sterami DNA?? Miał to ktoś? Co to daje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 spruboj progs aTuner Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hal_9k Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 program rzeczywiście ciekawy, aż sobie zostawię go :) ale niestety filtrowanie nadal ustawia tak naprawdę zależne od aplikacji, bo uparcie się włącza w HL2, a na tym filtrowaniu mam artefuckty :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...