heist Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 mam 256 TwinMos DDR i chcialbym dowiedziec sie jakie beda najlepsze ustawienia pamieci wirtualnej?? 1. rozmiar niestandartwowy (podajcie wartosci), 2.rozmiar kontrolowany przez system, 3.bez pliku stronicowania. Ktory z tych 3 punktow daje najlepsza wydajnosc w grach?? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 primo jaki system , duo co robisz na kompie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 jezeli nie narzekasz na miejsce na dysku, to zawsze najlepszym rozwiazaniem jest zrobienie stalego pliku wymiany powiedmzy 500 MB (przed tym zalecam defragmentator odpalic zeby pliczek potme lezal w jednym miejscu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heist Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 sorka mam windows XP prof (obecnie bez sp1 ale moge zaintalowac) i komp sluzy mi najczescie do grania czasem sciagam ...etc.. wiec jak radzicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Stała wartość - około 2 * ilość RAM'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heist Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 hmmm nie chodzi mi o stala wartosc, tylko jak najlepiej ustawic pamiec wirtualną ?? czy ktos mi pomoze ?? (wszytko z gory pisze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Rozmiar niestandardowy: -rozmiar początkowy - 512mb -rozmiar maksymalny - 512mb Prościej sie już chyba nie da. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...