p3dzi0r Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 widziałem na allegro cool bloczek wodny , z rurek i między nimi klej czy cuśtam : http://www.allegro.pl/showitem.php?item=6851534 wg was jak to bedzie działać ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Jakoś mi się to nie widzi. Chociaż ja się specjalnie nie znam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Moze mi sie wydaje, ale IMHO do doopy. Moze lepszy od AC (zaznaczam ze MOZE !) , ale z wydajnoscia to chyba nie mozna zaszalec 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 To jakas prowokacja :lol: Ktos nie umial wykonac bloku z jednolitego elementu lub nie mogl dostac kostki miedzi (jak ja :cry: ) i wymyslil takie cos. Jak dla mnie absolutnie nie kupowac. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Jak bede juz duzy ;) To zaloze serwis netowy o wc i bede skupowal wszystkie te wynalazki i je testowal :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 wszystko by bylo good (pomysl niezly) gdyby: 1. wszystkie rurki byly z miedzi 2. rurki przylegajace do podstawy miedzi byly przylutowane srebrem 3. jesli byby to przylutowane chocby cyna byloby tez duzo lepsze niz jest to tyle na ten temat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Myślę że cena 10,50 za ten blok jest całkowicie adekwatna do jego wydajności :D , ale niestety nie jest jeżeli popatrzymy z kunktu widzenia sprzedającego. Te wszystkie kleje i robota troche kosztują. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 troche bez sensu jest tutaj połączenie podstawy z rurkami oraz to że rurki są z alumy. kup bloka u mate - a. przynajmniej będzie działał :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...