paolowawa Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 wy chyba jestescie jacys pojeb..... , ten program nie sluzy do fałszowania temperatury aby potem pochwalic sie przed kolegami ze macie 20 stopni na CPU przy 2500Mhz i 2,0V , tylko sluzy do dokladnego wykalibrowania temperatury pokazywanej w programach do temperatury jaką faktycznie ma CPU NIE WIEM PO CO TE GLUPIE KOMENTARZE PISZECIE ,NIE PODOBA SIE ,NIE POTRZEBUJESZ TO NIE INSTALUJESZ I TYLE ,PROSTE JAK BUDOWA CEPA w takim razie powiedz ile tobie dalo wykalibrowanie temperatury.... gdyby ten program zapisywal ustawienia w bisie to jeszcze bylby sens jego uzywania...a tak dla tych kilku stopni.....dawac do autostartu albo wlaczac za kazdym razem......to troche głupie.........co innego gdyby kalibrowalo sie raz....i ustawienia zapisywaly sie na stale w biosie...wtedy to zupelnie co innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 wy chyba jestescie jacys pojeb..... , ten program nie sluzy do fałszowania temperatury aby potem pochwalic sie przed kolegami ze macie 20 stopni na CPU przy 2500Mhz i 2,0V , tylko sluzy do dokladnego wykalibrowania temperatury pokazywanej w programach do temperatury jaką faktycznie ma CPU NIE WIEM PO CO TE GLUPIE KOMENTARZE PISZECIE ,NIE PODOBA SIE ,NIE POTRZEBUJESZ TO NIE INSTALUJESZ I TYLE ,PROSTE JAK BUDOWA CEPA w takim razie powiedz ile tobie dalo wykalibrowanie temperatury.... Ahahahhaha ale LOL :D Kurde człowieku przeczytaj instrukcje, tam jest wszystko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 dobra nie bede sie klucil......bo przeczytalem ta instrukcje i rzeczywiscie nie mam racji......wyszedlem tylko na pajaca........faktycznie programik jest calkiem wporzo........dzieki za zwrocenie uwagi......nauczka sie przydala.....zamin cos napiszesz dobrze wszystko przeczytaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Ciesze się że mogłem pomóc hehe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 to se teraz wykalibrowałeś paolowawa hehehe LOL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paolowawa Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 program mam ale nie uzywam..........wiec nie wykalibrowalem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 przecie mozna sobie w MBM dac kompensacje czujnika .. minusowa albo plusowa .. mozna se odjac albo dodac ile sie chce .. po co ten zament? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 przecie mozna sobie w MBM dac kompensacje czujnika .. minusowa albo plusowa .. mozna se odjac albo dodac ile sie chce .. po co ten zament?ale można też uzywać programów innych niż mbm :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 ale po co :D... ja tam uwazam go za najlepszego :) a to ze plyta zle podaje to juz inna sprawa :D Soft sam w sobie jest pierwsza klasa :D ot: :: zalman 6000Cu with modified nadmuch :DDDDDDDDDDDD 8) :lol: fajnie napisane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Witam właśnie 2 dni temu zakupiłem to mobo nf7-s v2.0 i mam pytanie ile czujników temperatury ma ta płyta bo mi w speedfanie działają tylko dwa i tak samo jest w programie abit EQ czyli cpu i płyta( system ). W tym programie jest jeszcze jakiś jeden odczyt sie nazywa PWM mam wypisane że Off czyli wyłączone? i teraz nie wiem czy cos nie tak czy poprostu to jest nie obsługiwane. W instrukcji programu jest napisane: PWM Temp: This device allows the system to monitor the temperature around the CPU power supplying circuit on motherboard. Czyli tu chodzi o temperature, tylko czego i dlaczego mi to nie działa? Z góry dzięki za odpowiedzi. pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Witam właśnie 2 dni temu zakupiłem to mobo nf7-s v2.0 i mam pytanie ile czujników temperatury ma ta płyta bo mi w speedfanie działają tylko dwa i tak samo jest w programie abit EQ czyli cpu i płyta( system ). W tym programie jest jeszcze jakiś jeden odczyt sie nazywa PWM mam wypisane że Off czyli wyłączone? i teraz nie wiem czy cos nie tak czy poprostu to jest nie obsługiwane. W instrukcji programu jest napisane: PWM Temp: This device allows the system to monitor the temperature around the CPU power supplying circuit on motherboard. Czyli tu chodzi o temperature, tylko czego i dlaczego mi to nie działa? Z góry dzięki za odpowiedzi. pozdr. Wie Ktoś jak jest z tymi czujnikami temp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menphis Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Mnie nikt nie przebije .... ja na procu mam 5,5 stopnia celcjusza !! . na moim nowym Abicie NF7 - SL !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 ot: :: zalman 6000Cu with modified nadmuch :DDDDDDDDDDDD 8) :lol: fajnie napisane hehehe :] nieskromnie stwierdzę, że jestem dumny z tej sygnaturki :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 takie małe OT : skad wiedzieć ile mi kłamie nf7 ??? ( lol ale wygrzebałem ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 Ruszyc glową. .. zmierzyc temperature miernikiem zewnetrznym (wsunac po radiator i pozekac długi czas bedziesz wiedzial .. jezu .. czy myślenie boli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 jeeeaaaa..wyczuwam wybitną niechęć z twojej strony chaos !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 24 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2004 mylisz sie to nie niechęc .. to CHĘĆ zachecenia Cie to poszukania i pomyślenia .. zadajesz pytania które w wiekszosci sa na tym forum .. rozumeim ze od niedawna masz NF7 ale troche poczytac i poszukac nie boli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość celestin Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 czesc dajcie linke do tego porgramu Vapochilla :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 A Ty co, archeolog? Poszukaj sobie na googlu jeśli powyższe linki nie działają. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...