Ja$$o Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Czy ta karta to rzeczywiście taki niewypał? Mam okazję kupić ją za całkiem niedrogo (tą 128mb) ale słyszałem już tyle negatywnych opinii, że zaczynam się poważnie zastanawiać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dizzy1972 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Niestety to naprawdę jest niewypał. Szkoda ciężko zarobionych pieniążków na ten shit :wink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 A z jaką szyną pamięci chcesz kupić ? 128 mbit czy 65 mbit to jest spora różnica ale ogólnie karty nie polecam :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ja$$o Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 szyna 64.. wiem, ze to zaden specyjał, ale 80pln to okazja chyba.. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 jak szyna 64 to wogóle mojaj tą kartę za daleka skzoda nawet 80 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 jak chcesz na tym pograc to zbieraj dalej bo 80zl to dobry poczatek ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Czy ta karta to rzeczywiście taki niewypał? Mam okazję kupić ją za całkiem niedrogo (tą 128mb) ale słyszałem już tyle negatywnych opinii, że zaczynam się poważnie zastanawiać.. Aż taka straszna nie jest ... starczy do Dooma, Dooma2, Quaka 1 i 2 (a może nawet 3?), worda, excella - no i 3Dmarka 2001 oglądniesz na niej filmy DivX i DVD najgorsza nie jest (są gorsze) - ale dla nowych gier ... :( niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T800 Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 A z jaką szyną pamięci chcesz kupić ? 128 mbit czy 65 mbit to jest spora różnica ale ogólnie karty nie polecam :/ :lol: To ci dopiero wachowo zadane pytanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 mam Radka 9200SE i Kwak ]I[ wyciąga mi 50-90 kl/s w 1024x768 z włączonym anizo... więc taka najgorsza nie jest? ale faktycznie do nowych gier (z D3D 8.1) się nie za bardzo nadaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Z nowszych kart 9200se jest najbardziej tragiczna. Widziałem ostatnio takiego w akcji (9200se 64mb) - wolałbym mojego GF2, przynajmniej kręcił sie ładnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Nie przesadzajcie, za 80zł i tak nic lepszego nie znajdzie. Wersja SE to tylko 64bity, nie ma SE 128bit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin5611 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 ja z 80zl bym bral - jest slaba ale co kupic cos za 80zl to nie jest tak latwo. Jak masz troche kasy na wydanie to mozesz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> a ja na gf2mx400 64mb/64bit o/c gralem plynnie w colin3 w 800x600 (zasieg na 6 i textury med) i te 25fps mialem a i na duronie 800 i 320mb 100mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 ja z 80zl bym bral - jest slaba ale co kupic cos za 80zl to nie jest tak latwo. Jak masz troche kasy na wydanie to mozesz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> a ja na gf2mx400 64mb/64bit o/c gralem plynnie w colin3 w 800x600 (zasieg na 6 i textury med) i te 25fps mialem a i na duronie 800 i 320mb 100mhz ale ten 9200se będzie lepszy niż GF2mx/64bity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 ja z 80zl bym bral - jest slaba ale co kupic cos za 80zl to nie jest tak latwo. Jak masz troche kasy na wydanie to mozesz ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> a ja na gf2mx400 64mb/64bit o/c gralem plynnie w colin3 w 800x600 (zasieg na 6 i textury med) i te 25fps mialem a i na duronie 800 i 320mb 100mhz ale ten 9200se będzie lepszy niż GF2mx/64bity Czy ja wiem, ten RAdek obsługuje Dx 8.1 bodajże, a Gf2 MX Dx7. Więc Radzio będzie wyświetlał inne efekty i WIĘCEJ tych efektów niż Gf, przez co scena będzie bardziej skąplikowana iodczujesz to na płynności grafiki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 za 80zł brałbym z mety (100% sprawny ofkorz) i sprzedał bym go ze 100% zyskiem :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SouL_666 Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Ja tam nie narzekam. Mam to cuś w kompie. .. .. .. Ma możliwość fruwania na AGP 2x/4x/8x.. .... . Można ądnie podkręcić. .. .Efektów ma sporo, ale w przeciweństwie do nVidii Karty Ati nie mają tak ogromnych spadków wydajności przy wyświetlaniu większej liczby efektów. .. . . Mam wersje 128MB i jedyne co ją tak naprawdę może szarpnąć to to że ma 64 bitową pamięć.. . ... ... Ale za to 128 MB. .. . . Sunie bardzo dobrze. ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 To zalezy co rozumiesz piszac "sunie dobrze" ?!? w rodzialce 640x480 to moze dobrze... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Ja tam nie narzekam. Mam to cuś w kompie. .. .. .. Ma możliwość fruwania na AGP 2x/4x/8x.. .... . Można ądnie podkręcić. .. .Efektów ma sporo, ale w przeciweństwie do nVidii Karty Ati nie mają tak ogromnych spadków wydajności przy wyświetlaniu większej liczby efektów. .. . . Mam wersje 128MB i jedyne co ją tak naprawdę może szarpnąć to to że ma 64 bitową pamięć.. . ... ... Ale za to 128 MB. .. . . Sunie bardzo dobrze. ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8O :D :D :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SouL_666 Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Wiecie. ...... ... .. Sorry, ale nie jestem tak kasiasty jak niektórzy :( . .. ... . Naprawde dobrze działą. .. .. . W porównaniu z tym co miałem wcześniej.. . . . GF MX400 64 MB ... .. Naprawde jestem z niej zadowolony.. ... .. . Mam zamiar jeszcze ciut podkręcić zegary. .. .. Na bank to coś da. .. .. . A la osoby takiej jak ja. .. . .. W zupełności starcza. ... .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Wiecie. ...... ... .. Sorry, ale nie jestem tak kasiasty jak niektórzy :( . .. ... . Naprawde dobrze działą. .. .. . W porównaniu z tym co miałem wcześniej.. . . . GF MX400 64 MB ... .. Naprawde jestem z niej zadowolony.. ... .. . Mam zamiar jeszcze ciut podkręcić zegary. .. .. Na bank to coś da. .. .. . A la osoby takiej jak ja. .. . .. W zupełności starcza. ... .. Ty piszesz alfabetem Morsa ? A moze Breila ? Po co tych kropek tyle... :D Przy 64Bit podkrecenie duzo nie pomoze... Taki urok 64bit jakbys mial pelnego 9200 to juz bys cos zwojowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Przy 64Bit podkrecenie duzo nie pomoze... Taki urok 64bit jakbys mial pelnego 9200 to juz bys cos zwojowal Sorry, że z innej drużyny ale np. dżiforsy FX 64bitowe podkręcają się lepiej niż 128 bitowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 No ale co to ma do rzeczy , skoro i tak sa wolniejsze od tych 128 bit ?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 ludzie nie kazdy ma kase na kompa . za 80 zl jest to dobra kartabo lepszej nigdzie za ta cene nie znajdzie . moze sprzedac na allegro za 150 zl i kupic jakiego gf4 mx 128 bit i bedzie juz spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SouL_666 Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Jeśli chodzi o kropki... .. ... ... .. To ja tak zawsze. .. .:D... ... .. No chyba że to nie jest zgodne z regulaminem. .. ...... A jak można sprawdzić temperaturkę takiego cuda ja R9200 ... ..... .. .. Bo chciałbym wiedzieć o ile zegary mogę sobie walnąć. .. . ... Aha. .. .. .. .Chodzenie to zwykły miedziany radiator. .. ... .. :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 No to juz musisz sam stwierdzic bo kazda karta sie kreci inaczej . Krec az ci sie bede krzaki na erkanie pojawialy . Jak ci sie pojawia to zjedz troszke w dol zapusc 3dmarka na godzine i jak nie wywala bledow to ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 No ale co to ma do rzeczy , skoro i tak sa wolniejsze od tych 128 bit ?!?! a to, że dostajesz niby więcej w stosunku do kasy, którą wydałeś :D Nie namawiam do kupna 64 bitowców ale... wszystko jest kwestią ceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 No ale co to ma do rzeczy , skoro i tak sa wolniejsze od tych 128 bit ?!?! a to, że dostajesz niby więcej w stosunku do kasy, którą wydałeś :D Nie namawiam do kupna 64 bitowców ale... wszystko jest kwestią ceny. Wiecej do podkrecania :D ale wydajnosci mniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...