Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 z nuduw hodze se po necie i przeglądam różne dziwne galerie obudów. oto co znalazłem na www.bluesmoke.net. hmm mnie sie podoba i w dodatku mam idento drukarke, która nie dokońca działa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 spoko 'buda' hehehheheehe, ciekawe ile ta drukarka pojdzie po oc 8), ale link to ci sie zepsul troche bo jest niezla furka :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Co to ma być?? :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 swietne są te galerie na bluesmoke.net, ja sie ledwo ledwo krzesła trzymam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Coś czuje, że moją 815C tez tak przerobie bo niechce drukować :( Tusz nowy, a ona nic... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 swietne są te galerie na bluesmoke.net, ja sie ledwo ledwo krzesła trzymam :) to sie nazywa przenosny komputer :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 następna... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 ale wszystko to odpada przy tej: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 ale wszystko to odpada przy tej: macintosh czy jakos tak :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 hehe nawet bude Purchawy znalazłem hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Ja po wakacjach prawdopodobnie zakładam se wc a wtedy walne se odrazu moda. Jak mi wyjdzie cóś fajnego to wrzuce fotke :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 :D heh... odjazdowe "obudowy" :D hehe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 ale wszystko to odpada przy tej: ciekawe jaki ma termin waznosci i po ilu miesiacach zgnije Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Mi się jak narazie ta podoba najlepiej: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 ta w pudełku bo mainboardzie jest fajna :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...