marcellus Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Witam, Mam na dysku kilka filmow, a dokladniej image'ow plyt DVD. Montuje te obrazy programem DAEMON Tools 3.44 a nastepnie pojawia sie problem jesli chodzi o ich odtwarzanie... Czy potrzebuje jakis specjalny zestaw kodekow? Sciagnalem program Power DVD i jak probowalem obejrzec film to kolory byly tak koszmarne, ze sobie darowalem... Slyszalem, ze da sie odtwarzac filmy DVD uzywajac Windows Media Playera, tylko wlasnie trzeba jakis dodatkowy kodek... Czy ktos wie co najlepiej zrobic/jaki soft uzyc do bezstresowego odtwarzania filmow? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Ja tworze i montuje sobie obrazy DVD w napedzie wirtualnym Alcohola i ogladam za pomoca odtwarzacza WinDVD w wersji 5 - nie ma problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Slyszalem, ze da sie odtwarzac filmy DVD uzywajac Windows Media Playera, tylko wlasnie trzeba jakis dodatkowy kodek...Wystarczy zainstalować dowolny Player DVD np. Power DVD i media player bedzie bez problemu odtwarzał DVD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 daemon dziala u mnie bez najmniejszych problemow... uzywam Media player classic + ac3filter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...