gigabajt Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 podczas sprawdzania wentylatora z zasilacza starego kompa(wycielem wentylator bo byl przylutowany ) niechcacy zetknęłem 2 bolce pod FANa. Teraz ta wtyczka nie dziala !!!!czy spaliłem ja czy moze jakos sie wylaczyla ,da sie jakos to naprawic????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 spaliles ja, nie jedna juz tak zalatwilem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 spalił sie pewnie stabilizator 12V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigabajt Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 ale wtyczka pod wentyl od procka dziala , da sie zepsute jakos wymienic ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tkwadrat Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Też tak kiedyś przez przypadek zrobiłem, ale bez problemu przyjeli płytę na gwarancję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigabajt Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 u mnie z 3 wtyczek pod wentylki ,2 spalone ;) ( przez przypadek ) myslicie ze przyjma na gwarancje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...