franczesko Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Dobry! ze względu na głośny wiatraczek na CPU, kupiłem sobie radiator Zalmana ZM-NB32J; czy ten model wystarczy do chłodzenia CPU; lepiej pewnie było kupić ZM-NB47j; teraz to pewnie musiałbym rwać z Chipsetem, bo przykleiłem tego radiatora; Dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 na CPU??? chyba sobie zartujesz. ten radiator moze i starczy, ale na pierwsze pentiumy a nie na wspolczesne procki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 ale NIEMIEC patrzac na nazwe tematu to chodzi mu chyba o chipsecika, na chipset tak, ale na proca to raczej 286 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franczesko Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 sorry, przejęzyczyłem się, oczywiście na Chipset, nie na procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 moze byc.niebieski lepszy ale na ten lepiej wiatrak pasuje jakby co.chociaz ja mam 50x50 na niebieskim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 nastepnym razem prosze pisac o co chodzi a nie jak sie wydaje :/ zalmanek 32 starczy i ma ta zalete, ze mozna wladowac na niego jakiegos malego papsta, ktorego mozna za grosze kupic na allegro. niebiesi bedzie lepszy do pasywnego chlodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...