zaba1978 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Witam mam pytanko o to ze nie wiem czy to jest normalny objaw z pamiecia.Otoz po paru godzinach pracy z kompem,komp zalapuje mula dopiero po restarcie wszystko jest ok i czy nie jest to zwiazane ze zbyt duzym wykorzystaniem pamieci?????? Pamięć fizyczna: W sumie 511 MB Użytych 440 MB Wolne 71 MB Wykorzystanie 86 % Rozmiar pliku wymiany: W sumie 1249 MB Użytych 370 MB Wolne 879 MB Wykorzystanie 30 % Pamięć wirtualna: W sumie 1761 MB Użytych 811 MB Wolne 950 MB Wykorzystanie 46 % Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 A moze powiessz jescze jakie programy masz wlaczone itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba1978 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Moze byc to spowodowane przez azureusa???Program do sciagania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oFi Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 użyj programu ram2free żeby sie pozbyć przepełnienia pamięci zobacz najlepiej czy jakiś virus albo program nie zjada Ci pamięci w menadżerze zadań Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 (edytowane) Ja mam 2x512 kinga CL2.5 i azureus czasem śmiga po 2 doby non top i komp działa normalnie, więc to raczej nie on. Lepiej napisz co masz odpalone jak się tak dzieje. Ja kiedyś miałem takiego fajnego wirka, który mi co reset pokazywał coraz mniejszą pojemność HDD :D Edytowane 26 Marca 2007 przez Szawel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 podaj uruchomione procesy pewnie jest ich ponad 40 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 :mur: Czy niektorzy maja wade wzroku ze odkopuja watki majace 3 lata? :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...