bogdans1 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Czy zna ktoś jakiś program do odzyskiwania tablicy FAT na dysku, bo mi nagle zniknęła partycja, a wszystko na to wskazuje, że dysk jest sprawny. Słyszałem, że są takie programy. Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Miałem ostatnio podobny problem, zainstaluj sobie Ontrack Easy Recovery Profesional, co prawda tablicy partycji chyba nie potrawi ustawić tak jak była pierwotnie ale odzyska wszystkie pliki z partycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdans1 Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Miałem ostatnio podobny problem, zainstaluj sobie Ontrack Easy Recovery Profesional Zainstalowałem, tylko mam problem z tym programem bo jak wybiorę jakąś opcję on automatycznie wyłączy się :( Nie wiem dlaczego :( Sprawdzałem na dwóch kompach i jest to samo. Jak miałeś podobną sytuację to co się działo z dyskiem i jak odzyskałeś dane? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Mozesz jeszcze sprobowac programu GetDataBack from FAT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 4 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2004 zawsze moze okazac sie ze padl tylko oryginalny FAT a kopia jest dobra. Wowczasz mozna polecic starego jak swiat diskedita i nim nadpisac oryginalny FAT niezesputa kopia. no ale to w ostatecznosci bo mozna sobie niezle namieszac jak sie cos zle zrobi. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...