azaz pl Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 berkut a ile to wszystko wazy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Jedziesz sobie powsińską w stronę wilanowa/powsina i za niedługo po prawej masz takie wieelkie pola gdzie nawet lotnisko modelarskie jest k myslalem o tym polu silnik wazy teraz w wersji "malomobilnej-testowej" ok. 20-30kg najmarniej (licze to tak z pompa oleju itd bez akumularota) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Berkut jak tam postępy? Czy za dużo nauki i projekt wstrzymany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 kupa nauki, stoi narazie matury za kilkanascie dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 qrde bekut zmieniles ava i Cie nie poznalem ;) btw. ktorego dokladnie sa matury?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 11 Maja sie zaczyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 qrde bekut zmieniles ava i Cie nie poznalem Ten jest fajniejszy ;] Jak nie lece za "moda" tak teraz sobie zmienilem znajac ludzi to zaraz wyskoczy 30 innych z zdjeciami Rogue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 A mi się awatar skojarzył z Atlantydą.. oglądałeś to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 przeczytalem ten topic i jestem pelen podziwu!!! ale czyzby cos niewypalilo - czemu nie piszecie nic ? co nowego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 przeczytalem ten topic i jestem pelen podziwu!!! ale czyzby cos niewypalilo - czemu nie piszecie nic ? co nowego ? 1. bo czeka az sie ptaszki wyniosa zeby mogl "pohalasowac" ;) pisal o tym pare stron wczesniej.. 2. uczy sie do matury i nie ma czasu... (tez o tym pisal ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 przeczytalem ten topic i jestem pelen podziwu!!! ale czyzby cos niewypalilo - czemu nie piszecie nic ? co nowego ? 1. bo czeka az sie ptaszki wyniosa zeby mogl "pohalasowac" ;) pisal o tym pare stron wczesniej.. 2. uczy sie do matury i nie ma czasu... (tez o tym pisal ok ok - czytalem - myslalem ze juz sie wszystko wyjasnilo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Korzystajac z chwili wolnego czasu zrobilem upust do oleju. Nie lookalem ile potrafi dac ta pompa bosha (tak wrocilem do niej bo spisywywala sie wysmienicie- nowa potrzebuje przekladnie a nie chce mi sie z tym meczyc) ale z upustem ustawionym na 2 bar, na 5W40 czy 10W40 chodzi wzglednie lekko (jest maly opor), na 0W40 nawet na zimnym oleju chodzila tak lekko ze zdziwiony bylem, co dopiero jak olej bedzie mial 100C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 Nio matury sie juz koncza wiec chyba Berkut niedlugo odpali swoja masyznke i zda z tego fotorelacje :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 no proste ;] juz tylko angielski, turbina od wielu dni stoi i czeka na laske, jest 100% gotowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 tak btw berkut gratulacje Biologi i Polaka ustnego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 22 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2004 no proste ;] juz tylko angielski, turbina od wielu dni stoi i czeka na laske, jest 100% gotowa Chyba zartujesz? Qrde to ja musze sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> do roboty z tym licznikiem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 no i jak w koncu - dziala - jestem barrdzo ciekawy :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 ello odkopuje topic bo z opisu na gg berkuta widac ze cos sie rusza z tym dalej :P berkut pochwal sie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 30 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2004 wlasnie walcze z uploadem filmow na neta, zaloze oddzielny topic zaraz dobre dusze ktore maja szybkie lacza i chca pohostowac moje wiekopomne dzielo prosze na 2304105 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...