tMQ Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Tak jak w temacie, komp czasem rusza czasem nie. Konfiguracja to BX133 i Celek 633 cC0 :-) Oddałem do serwisu a u nich śmiga za kazdym razem. Wsadziłem inny procek i jest dobrze, tylko z tym moim cos nie tak ? Co to moze być macie pomysł ? czy update biosu może coś pomóc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 A chodzi wentylator zasilacza i dyski twarde/napędy? Z drugim kompem mam podobny problem :( Wszystko chodzi, ale nie podaje napięcia na proca, wentylatory itp. Pomaga zwykle wyłączenie i włączenie ponownie kompa - chociaż czasami robie tak bez końca :wink: i nic trzeba poczekać pół godziny to zastartuje :( Początkowo myślałem że winien zasilacz ale sprawdziłem z innym i.... [gluteus maximus]. Prawdopodobnie płyta ma problem :-/ .... ach te celki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 wiatraczki zaczynają chodzić, ale dyski się nie budza... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbern Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Tak jak w temacie, komp czasem rusza czasem nie. Konfiguracja to BX133 i Celek 633 cC0 :-) Oddałem do serwisu a u nich śmiga za kazdym razem. Wsadziłem inny procek i jest dobrze, tylko z tym moim cos nie tak ? Co to moze być macie pomysł ? czy update biosu może coś pomóc ? ja mam laptopa p2 z dvd i tez mi sie nie budzi... dysk juz sprawdzilem (dziala) teraz zostal mi jeszce proc.. ale nie wiem kto ma w okolicy notebooka na p2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piechu Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Kiedys wyszla zla seria P3 500 (chyba 500). Raz sie "budzily", a innym razem nie. Ale juz jak sie odpalilo kompa to smigaly bez problemu. Problemy byly tylko przy wlaczaniu kompa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2002 zrub tak jak to zrobil Dr. Frankenstein :twisted: podloncz do niego antene i wystaw za okno w czsie buzy :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 21 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2002 dzięki za profesjonalne odpowiedzi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...