Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Witam Dziwi mnie, że na tak ogromnym forum nie było takiego tematu :wink: Do rzeczy: Temat dotyczy zakładów bukmacherskich, zarówno tych "prawdziwych" - STS, Profesjonal, jak i "wirtualnych" - Expekt... Chodzi mi tu głównie o wasze typy na konkretne mecze, analizy, sposoby gry, stawki, największe wygrane, rozczarowania... itd. :) Może zaczne: Jutro mamy 2 mecze w 1/4 LM - Olympique Lyon - FC Porto Ciężki mecz, każdy typ może "wejść" jednaka awans FC Porto jest już raczej przesądzony :wink: Deportivo la Coruna - AC Milan Obstawiał bym 1 AC Milan może bez obawy pozwolić sobie na porażkę. A oglądając 1 mecz odniosłem wrażenie, że gdyby nie te 3 nieszczęsne bramki w przeciągu kilku minut to Deportivo mogło śmiało powalczyć :) Pozdro! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 ja w obstawianie juz sie nie bawie.moja wiedza na temat sportu strasznie spadla i nadal spada. najwieksze porazki: 2x100zl w plecy :) najwieksza wygrana to okolo 180zl. zawsze gralem w profesjonalu:ogolnie przez caly czas jaki gralem jestem w sumie ponad 200zl do przadu, ale nie wielu ma takie szczescie jak ja!!! co do dep.-milan nie stawialbym 1. ponieaz wlosi beda sie bronic a jak wiadomo robia to calkiem dobrze i w koncowce dep. moze sie rzucic do rozpaczliwego ataku,a jak to sie moze skonczyc to kazdy wie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Moj koles przyszedl 2gi raz do stsu, postawil w ciemno na jakichs tenisistow ze stanow, hokeistow z japonii ;D i zgarnal 1 000 zl. Lol? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 ja jutro stawiam 200zl na awans porto i milanu, mam nadzieje ze z 50zl zarobie :) oby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Oby nie było tak jak Monaco - Real :D W polskiej lidze mamy bardzo ciekawy mecz :) Groclin-Lech :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 co myślicie o takich typach: Legia- Polkowice 1 Polar- Pogoń 2 Wisła P. - Wisła k. 2 mi się zdaje że powinny bez problemu wejść, ale w sumie to obstawiam pierwrszwy raz, polską lige śledze od jakiegoś roku, ale wole sie spytać ekspertów :wink: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Ja cos ostatnio nic nie moglem trafic, ale ja stawialem glownie dla zabawy (TOTO-Mix), a po wczorajszych meczach to juz niczego niejestem pewien :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Wystarczy postawic ok 10 meczy za 2 zl i mozna 60zl wygrac (jak moj kolega niedawno :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 wystarczy postawić 10 meczy za 200zł i można wygrać 6000zł niby takie proste :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Też postawiłbym na AC Milan a tu niespodzianka! Koniec pierwszej połowy i już 3:0 dla Deportivo... ehh coś ostatnio źle się dzieje w piłce nożnej ;) Ja tam zazwyczaj wysyłam systemiki w Toto-MIX`ie bo STSów niestety nie ma u mnie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 He He :) Wiedziałem, że Deportivo wygra, ale, że aż tyle :o No nO no... kursik był niezły :) pawelec_x => spokojnie powinno wejść :) Jedyne co niepewne to Wisła K. :D Pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Też postawiłbym na AC Milan a tu niespodzianka! Koniec pierwszej połowy i już 3:0 dla Deportivo... ehh coś ostatnio źle się dzieje w piłce nożnej ;) Ja tam zazwyczaj wysyłam systemiki w Toto-MIX`ie bo STSów niestety nie ma u mnie :(i o to w sporcie chodzi niczego niemozna byc pewnym ;) ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 ja jutro stawiam 200zl na awans porto i milanu, mam nadzieje ze z 50zl zarobie :) oby. Zarobiles? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 ja jutro stawiam 200zl na awans porto i milanu, mam nadzieje ze z 50zl zarobie :) oby. Zarobiles? 8) No to kolega ma 200 zł w plecy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 a znacie jakieś dobre stronki z akt. typami do 1 i 2 lig zarówno polskiej jak i zagranicznych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 ja typuje tu www.sts.pl ale są jeszcze inne, takie że możesz typować on-line poszukaj w googlach troche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 www.profesjonal.com.pl www.expekt.pl - on - line :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 ja typuje tu www.sts.pl ale są jeszcze inne, takie że możesz typować on-line poszukaj w googlach trochechodzi mi o stronke na ktorej bede mogl sprawdzic jak typuje profesj. na dane spotkanie, slyszalem ze sa takie stronki zagraniczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 to zacznijcie obstawiac formule 1; moge wam powiedziec kto wygra: michael schumacher... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 8 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2004 to sie źle zrozumieliśmy:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walruss Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 ja ostatnio troszke $ zbilem na ustawionych meczach w Turcji:) Najpierw Galatasar mialo z kims u siebie przegrac (kurs 5:) wszedl oczywiscie a potem jeszcze dwa mecze G`birgli i cos tam jeszcze kursy po 2.10. Tylko takie mecze stawiam, skutecznosc jak narazie 100% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 To jak będą następne to podaj typy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 ja jutro stawiam 200zl na awans porto i milanu, mam nadzieje ze z 50zl zarobie :) oby. Zarobiles? 8) No to kolega ma 200 zł w plecy :lol: cholera caly dzien sie wkuzalem ze do profeska nie zdazylem :) teraz gryze sciane ze szczescia!!! normalnie czuje sie jakbym te 200 wygral.:) dwa bale i juz z 200 zostalo 108.38 zl :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 ja ostatnio troszke $ zbilem na ustawionych meczach w Turcji:) Najpierw Galatasar mialo z kims u siebie przegrac (kurs 5:) wszedl oczywiscie a potem jeszcze dwa mecze G`birgli i cos tam jeszcze kursy po 2.10. Tylko takie mecze stawiam, skutecznosc jak narazie 100% :) może byś sie nie chwalił tylko powiedział skąd masz cynk :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 10 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2004 :idea: pomysl z formula jest nizely :idea: a tak btw to ostatnio strasznie zawiodlem sie na Celticu i Dyskobolii (odpowiednio remis i przegrana :evil:) a to byly niemal pewniaki :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 haha :) w piłce noznej nie ma pewniaków , no ale takie mecze co mieli to by mogli wyrać , ja jade tera na ogrągło 10 , 02 bo inaczej sie prawie że nie da , :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walruss Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 ja ostatnio troszke $ zbilem na ustawionych meczach w Turcji:) Najpierw Galatasar mialo z kims u siebie przegrac (kurs 5:) wszedl oczywiscie a potem jeszcze dwa mecze G`birgli i cos tam jeszcze kursy po 2.10. Tylko takie mecze stawiam, skutecznosc jak narazie 100% :) może byś sie nie chwalił tylko powiedział skąd masz cynk :D mam kumpla ktory w tym siedzi non stop, jest w ciaglym kontakcie z podobnymi klientami na necie:) jeden cos gdzies uslyszy, drugi cos gdzies wyczyta, trzeciumu ktos cynka da z turcji i tak chlopcy $ zarabiaja:) ja od niego czasami jakies "pewniaczki" wyciagam noi tez troche mam z tego procederu:) ale na nastepne takie fajne meczki (kurs 5) jak ostatnio sie trafily mowi ze bede musial troche poczekac. bo to jest walka - trzeba zdazyc przed bukami zeby niepoblokowali "podejrzanych" meczow:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Ale jakbys cos mial, to nie omieszkaj sie odezwac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 amica - świt 1 lech - widzew 1 arsenal - leeds 1 chelsea - everton 1 stuttgart - frankfurt 1 werder - hannover 1 dortmund - bayern 2 psv - nijmegen 1 ajax - roosendal 1 rengers - patrick 1 valencia - sociedad 1 sevilla -santander 1/2 0 guingamp - metz 1/2 0 wisła - legia 1 :) stawiamy wszystko na jednym kuponie za 10 zeta i mamy 2500 zeta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 amica - świt 1 lech - widzew 1 arsenal - leeds 1 chelsea - everton 1 stuttgart - frankfurt 1 werder - hannover 1 dortmund - bayern 2 psv - nijmegen 1 ajax - roosendal 1 rengers - patrick 1 valencia - sociedad 1 sevilla -santander 1/2 0 guingamp - metz 1/2 0 wisła - legia 1 :) stawiamy wszystko na jednym kuponie za 10 zeta i mamy 2500 zeta :) Ten ostatni mecz ci z pewnością nie wejdzie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...