FumFel_20 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Siema. Mam problem z operą.W mozilli jak kliknołem rolką na jakiś link to sie odpalał ale w tle.W operze natomiast jak klikne to odrazy nowa karte robi sie aktywna i musze wracać do popszedniej.Jak ustawić żeby to było tak jak w mozilli?Denerwujące to jest jak mam np. pare linków ze zdjeciami bo co klinięcie musze powracać do wcześniejszej karty. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Plik>Preferencje>Mysz i klawiatura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Plik>Preferencje>Mysz i klawiaturamógłbyś napisać dokąłdnie jak to ustawić?Bo niemoge znaleść :? z góry dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Plik>Preferencje>Mysz i klawiaturamógłbyś napisać dokąłdnie jak to ustawić?Bo niemoge znaleść :? z góry dzieki halo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Plik>Preferencje>Mysz i klawiatura>>Opcje środkowego przycisku myszy>>Otwórz na karcie w tle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Dzieki bardzo, niewiem jak mogłęm tego nie zauważyć :? .Mam jeszcze jedno pytanie.Akcja sie dzieje na tym forum.Wcześniej na mozilli jak i na myie2 gdy wybierałem jakis dział forum to mnie odrazu tam przekierowywał.A w operze muszę naciskać jeszcze przycisk IDŹ.Czy da cos sie z tym zorbić?? dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Z tego co widzę to na operze nie bedzie to działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 eee lipa, czyli dalej mozilla rulezz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...