drake87 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Ludzie jakie są najlepsze detonatory dla tej !@#% <biednej> karty ?! Bo wszystkie powyżej 4x.xx spowalniają mi kompa. Najlepiej to bym se kupił nową karte ale nie mam funduszy :(....życie <czyt. bezrobocie i rzeź niewiniątek + sprawa Rywina i inne Lepperowe <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Jeśli spowalniają to nie wiele, ja bardzo długo jechałem na 40.72 WHQL ale teraz zmieniłem na 44.03 bo parę gier wymaga już nowszych z godnych z dx9. Próbowałem także 56.64 i ok ale 44.03 są szybsze. Oczywiście mozna jechać dalej na 2x.xx czy nawet starszych ale wiele gier już się na nich nie uruchomi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Wpisz sobie w szukarkę forum "*400 and najlepsze", ustaw 'szukaj wszystkich słów' i 'szukaj tylko po tytule' Było kilka tematów o tym. 30.82, chyba że jakaś gra będzie nowszych potrzebowała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...