Skocz do zawartości
Fieldy

w3cache

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialbym sie dowiedziec czy sa jakies wady korzystania z w3cache.tpnet.pl ja widze zalety np: szybsze wczytywanie stron[jak to cache:P]

a jesli nei ma wad lub sa one neisitotne to dlaczego robi sie taki szum o te 83.xx.xx.xxx skoro wystarczy sie laczyc przez w3cahce dlaczego niektorzy nei cha tego robic ajkie sa wady ?? moze ktos mi to wyjasnic /??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

:D a jest jakies inne lepsze proxy kompatybilne z neo+ ?

Proxy sa setki tysięcy, czy kompatybilne z neo? co to w ogole za okreslenie :) , watpie aby ktos szukal Ci proxy ze wzgledu na ich rozne zastosowania, nie ma nic uniwersalnego dla kazdego i kazdy ma inne preferencje, generalnie poszukaj w googlu np pod haslem proxy i testuj w ramach wlasnych zastosowan.

A ze jest szum o 83.xx - nie wszystko zalatwi proxy zwlaszcza np rzeczy ktore ludzie cenia najbardziej np DC++ zreszta co to w ogole za gadanie? - zeby sobie ludzie proxy ustawiali? to tak jakby powiedziec po co sie przejmowac ze autobusy nie jezdza jak sa pociagi... albo cos dziala albo nie i np mnie niewiele interesuja jakies proxy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh na ++ nie mam klopotow z ,laczeniem sie moze dlatego ze siedze tylko na polskich hubah gdzie jestemVIPOP z powodu ze nei che nic udostepniac bo najnowsze dc++ ma zaimplementowane te durne hashowanie za kazdym razem zamiast raz jak w emulu :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

heh na ++ nie mam klopotow z ,laczeniem sie moze dlatego ze siedze tylko na polskich hubah gdzie jestemVIPOP z powodu ze nei che nic udostepniac bo najnowsze dc++ ma zaimplementowane te durne hashowanie  za kazdym razem zamiast raz jak w emulu :/

IMO najgroszych hubach w sieci ze wzgledu na polski net zwlaszcza - gdzie zazwyczaj nie mozna sciagnac nic bo wszyscy czituja rozlaczaja oszukuja bo temu neo spowalnia bo temu to a tamto lub jak napisales nie udostepniaja bo bla bla i na dodatek przy ekstremalnie niskiej predkosci ja wlasnie dlatego nie bywam na polskich hubach wcale bo to sie poprostu mija z celem :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no na dc++ to ja jestem akurat specjalista nawet sam mailem huba zobacz ATR & Amfa hub jestem tam VIP-neo to jest najwieskzy hub polski 3000-5000 userow pozatym widze ze niweile wisz fakerow[oszustow] to najwicej jest na zagranicznych hubah tam to jest masakra na polskich niewiele jest ylko lacza slabe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lol.....

hashowanie jest cholernie wygodna rzecza, i powinno wymagane na wszystkich hubach, wtedy przynajmniej nie byloby problemow, z szukaniem koncowek niedociagnietych plikow....

co do polskich hubow, to nie ma sensu na nich siedziec, poniewaz wiara daje jakies smieci, udostepniaja windows directory, program filesy i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly, a rzeczywiscie uzytecznych danych praktycznie tam nie ma....

ja sobie szwedzkie huby szanuje, poniewaz scigaja tam wszelakie proby oszustwa, co prawie sie nie zdarza na polskich hubach, a nawet i jezeli, to z reguly jest blednie rozpoznawane.....

:B is playing: Tori Amos - The waitress [under The Pink #07]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

no na dc++ to ja jestem akurat specjalista nawet sam mailem huba zobacz ATR & Amfa hub jestem tam VIP-neo to jest najwieskzy hub polski 3000-5000 userow pozatym widze ze niweile wisz fakerow[oszustow] to najwicej jest na zagranicznych hubah tam to jest masakra na polskich niewiele jest ylko lacza slabe

Zostac VIPem to mozesz wszystkich hubow na swiecie ani to zaden zaszczyt ani nie czyni w zaden sposob specjalistą, taki specjalista a sie o proxy pytasz?...

Tak jak Damjanek popieram calkowicie, polskie huby to kiepawa sprawa i mow co chcesz ja tam swoje wiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi