krisq75 Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Po wylaczeniu GG w kompie predkosc liczenie wzrosla mi o 25 minut. Przypadeg czy GG tak obciaza? Nie dotyczy to 1 WU tylko obserwacja okolo 10ciu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 moze gg ma zaszytego klienta od snap'a ? ;-] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 :D:D:D:D buheee dobre to ;) dac mu vody ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Nie ma co ukrywac, ale orginalny klient gg najlepszy nie jest.. po dluzszym czasie potrafi niezle przymulic, co pewnie u Ciebie sie wlasnie zdarzalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 u mnie GG zajmuje ponad 20mb ramu tak samo jak tlen a to juz ciazy troche dla systemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 dlatego jednym z lepsiejszych programów tego typu jest Kadu :D które nie obciąża w takim stopniu kompa :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zytek Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 oryginalne gg ma chyba jakieś memleaki.. po jakimś czasie zajmuje koszmarne ilości RAMu.. w ogóle jest do [gluteus maximus], polecam zmienić. Sam używam Kadu, jest świetne. A pozatym.. Konnekt jest chyba wporządku, ma duużo funkcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 A ja polecę Mirandę :P U mnie, trochę zbajerowana, zajmuje 3mb pamięci (jabber+transport gg). Jest nawet wtyczka do monitoringu konta Seti, tylko trochę niestabilna :/ Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...