Robert-dw Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Witam !! Chcialbym sie podzielic pewna rzecza, oraz poprosic o rade. Otoz na moja skrzynke mailowa. Przyszedl mail ze w International Lottery wygralem jakas sume pieniedzy. Nie wiem czy moze byc to prawda, w mailu dostalem jakies numery, klucze i inne potrzebne rzeczy. Niedawno dostalem drugi mail z formularzem, gdzie musze podac wytyczne z pierwszego maila. Ticket Number: ………………………………………………………………… Reference Number: ………………………………………………………………… Batch Number: …………………………………………………………………… Name: …………………………………………………………………………… Home Address: …………………………………………………………………… Town/City: ………………………………………………………………… Post Code: ………………………………………………………………… Country: ………………………………………………………………… Telephone (Home): ………………………………………………………………… Mobile: ………………………………………………………………… Fax (Private): ………………………………………………………………… Fax (Office): ………………………………………………………………… Email Address: ……………………………………………………………………. Date of Birth: ……………………………………………………………………… Occupation: ………………………………………………………………………… Marital Status: ……………………………………………………………………… Uwazacie ze podanie tych danych i odeslanie ich do Dublina jest bezpieczne, bo siedziba tej Loteri znajduje sie w Dublinie w Iralndii... Jakie jest wasze zdanie...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 a brales w tym udzial w ogole?? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert-dw Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Wlasnie tu mam problem.....bo rownie dobrze mogl ktos siedziec na moim kompie, szwedac sie po necie i wziac udzial w tej loterii...nic mi nie mowiac. oraz rownie dobrze moglem byc to ja, lecz poprostu nie moge sobie przypomniec.... ale podanie adresu jest raczej rzecza niepewna...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 no wiesz..... imo to g*** prawda, sciema itp zazwyczaj jendak zeby ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> udzial w loterii trzeba los kupic czy cos, nie ma filantropow :> wiec sciema :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert-dw Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 wlasnie.........ok...rozwiales moje watpliwosci...;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Sciema, ja dzisiaj dostałem np: We Gua-ran-tee you will have: - Permanent Peni.s grow|th by at least 1-3 inch|es for ALL men - More pleasurable org'asm unlike you've felt before - Increased se,xual control that your partner will love - Larger thicker Peni.s your partner will love - Rock hard erect}ions that YOU can control - Increase se"men prod.uction from 5O%-25O% more se^men Please visit the link below and learn how to get a fr[ee month supply Get IGF2 (Inst.ant Grow.th Form.ula), Orde.r Here Mam zacząć się martwić :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 ehhh u mnie tez pelno spamu, od razu kasuje nawet nie przegladam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajgon Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Ja nie korzystalem ze swojej poczty od prawie roku - az strach sie tam teraz logowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 @SuChY: To samo mi kiedyś przyszło :D i te chamskie peni.s , se,xual etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Mi ostatnio przyszlo cos w stylu service@citybank.com o tresci mniej wiecej takiej, zeby w ponizszym linku wpisac swoje dane, numerk karty i pin, bowiem niektorzy klienci maja prblemy i oni chca to naprawic :D No wymysliliby juz cos nowego ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 A od wdowy po srodkowoafrykanskim dyktatorze czy jakims innym kacyku nie dostaliscie? Na mnie ponoc czeka gdzies 400.000.000 $ :lol: . Spam wkurza ale potrafi byc tez czasem zabawny 8) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Ja dostalem tylko od jakiegos generala, ktory chce wyemigrowac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 A ja nie dostaję żadnego spamu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIR Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 a gdzie masz skrzynke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 A ja nie dostaję żadnego spamu :( Za małą opłatą moge CI codziennie kilka forwardować jeśli Ci tak bardzo zależy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 konto z polibudy - zero spamu konto amatorskie - duuuzo ;) ale mozilla wszystkie p3n|5y odfitrowywuje ladnie :D inne konta - roznie, raczej brak konto na jabberze - multum spamu, tzn te wirusiki co sie rozsylaja w zipach ;] buuu, zaden mi nie chce ruszyc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 a gdzie masz skrzynke? Dwa konta w sieci osiedlowej - zero spamu; konto na onecie - raz-dwa w tygodniu coś przyjdzie ale to z onetu (czyli regulaminowy "spam"). A tak to nic :( heheheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Ja polecam konta na www.home.pl , ja korzystam kilka lat, reszta rodziny też. Kilka miesięcy temu zwiększyli limit 50MB na 100MB. 0 spamu. Bardzo szybko. Co chwile coś unowocześniają. Super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Mi ostatnio przyszlo cos w stylu service@citybank.com o tresci mniej wiecej takiej, zeby w ponizszym linku wpisac swoje dane, numerk karty i pin, bowiem niektorzy klienci maja prblemy i oni chca to naprawic :D No wymysliliby juz cos nowego ^_^ Ale parę osób się podobno na to nabrało. To było głośne oszustwo. Musieli współpracować z kimś z banku, bo maile przychodziły na adresy klientów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 No cos slyszalem na ten temat - ale fajnie tak sobie popatrzec na co sie ludzie nabieraja :( Tragedia... Albo jeszcze lepsze sa mejle w stylu, czesc kochanie, to ja, pamietasz nasza ostatnia noc ? Przesylam ci kilka zdjec, ktore wtedy zrobilam. Hehe, jak mozna otworzyc takie zalaczniki ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Kiedys dostałem coś takiego :D FROM:PROMOTION DEPARTMENT OF PARADISE LOTTO BV WINNING NOTICE FOR CATEGORY B WINNER - Ref No:lL/03/357856256/NL We are happy to inform you that your email address has been selected as one of the lucky email addresses in the category "B" of the online lotto conducted by Paradise Lotto BV. CONGRATULATIONS!!!! The cyber-Lotto was conducted by a first of its kind automated computer balloting system, where by email addresses(30,000 email addresses),were extracted from all continents of the world.A draw was held in different categories and winners emerged from different parts of the world and they are entitled to various cash prizes depending on their different categories.Thus, you are entitled to a prize money of 1,500,000 euros Reference number for your prize is:lL/06/458290/NL, Ticket number:[PL/ILN/AA81248464]. As a category B winner, you have been selected by computer balloting system where only email addresses are soughted,from a total number of 30,000 email addresses drawn from all over the globe. After an automated computer ballot of our International Promotions Program, only ONE winner emerged in this category and therefore you are to receive payout of 1,500,000 euros. To immediately claim your prize, please contact our fiduciary agent below are the contact information of fiduciary agent: Mr. PARKER WHITE FIDICUARY AGENT PARADISE LOTTO BV PARADISE CENTER, LINNAEUSSTRAAT 76 NL-1092 CN ARHEM THE NETHERLANDS. PHONE NUMBER: Tel:+31 620 266-756 | +31 207 088 844 EMAIL:info@paradiselotto.com or promo@paradiselotto.com Provide Prize reference number-lL/06/458290/NL and winning ticket number-[PL/ILN/AA81248464] for confirmation. In your best interest(s), you must initiate contact within one week of receipt of this correspondence. Paradise Lotto BV code no: lL/67840/NL You may be required to provide any of the above information during the process of collecting your prize. We congratulate you once again and it is our hope that you participate in any of our international programs in the nearest future. Thank you. Sincerely, Becky Van Hall, Promotions Manager Paradise Lotto BV. You are to provide the below details,to enable the speedy evaluateuation and processing of your winnings. we advice that you adhere strictly to their procedures to avoid any disqualifications and subsequent cancellation 1. your full names 2. your full home / office address 3. direct telephone/fax numbers and email the above detailed information will be absolutely necessary to file in your claims. PLEASE NOTE: YOU ARE TO KEEP ALL LOTTERY INFORMATIONS FROM PUBLIC AS WE WILL NOT ENTERTAIN CASES OF MULTIPLE CLAIMS PROCESSING OR COMPROMISE THE PRIVACY AND SECURITY OF ALL OUR WINNER.THIS IS IN LINE WITH THE DATA PROTECTION ACT OF THE PARADISE LOTTO BV. albo: Dear Sir/MADAM I am Micheal Harni A former government official of Liberia. Following the exit of president Charles Taylor of Liberia from power under a West African brokered peace agreement, led by Nigerian President Olusegun Obasanjo he was granted asylum by the Nigerian Government. In my position as the Financial Secretary to the President and close confidant, I left for Nigeria in his Entourage. My country has been engulfed in Protracted Civil war with rebels controlling some parts of the country. During the war, President Taylor disbursed large sums of Monies to buy the loyalty of the entire cabinet, and I can say with all modesty that I was one of the Chief Beneficiaries of this disbursement. This is aside from monies I used my official position to acquire while in office. Since we relocated to Calabar, Southern Nigeria all has been well, but with the recent indictment of former President Taylor by the war crime tribunal sitting in Sierra Leone and confirmed reports of a dedicated fund by the American Government to capture him in order to face war crime charges have now decided to leave the country. Presently I have funds totaling United State $15,000,000. (Fifteen Million US Dollars) Which I intend to move oversea for investment and spend the rest of my life there with my family. This transaction is risk-free as all local arrangement has been made. If you are prepared to assist to work with me I require the following: Your Full Name and Address, Your Private Telephone, Fax Number and private Email Address. As Compensation for your assistance you will retain 15% of the Total sum, While 5% will be mapped out for local and International expenses. Though we are not known to each other, I strongly believe that through this transaction we would be able to forge a mutually beneficial relationship between us, now and in the future. Finally, the success of this transaction will depend to a great extent on mutual trust, secrecy and Confidentiality from you. Ściema na maxa ale zostawiłem je na pamiątke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Mnie albo szlag trafia jak mi taki spam przychodzi na skrzynke albo rece opadaja... ;) Ale jak wiadomo ludzie sie nabieraja i beda sie nabierali, takie zycie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 A ja takie dostałem: Zaszczep siebie i swoja rodzine. To jedyna skuteczna ochrona przed zakazeniem zóltaczka! (...) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2004 Wniosek musicie wykupic komercyjne konta e-mail z zabezpieczeniem antyspamowym porzadnym ;) A jak juz musicie kupic takowe to musicie kupic je w domeinie tweak'a i zasilic tweak'a :P Szczegoly wkrotce ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...