shakur_45 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 ktos sie w to bawi ?? bede robil makiety i jestem ciekaw czy ktos bylby zaintersowany wymiary to rozne od 10cmX4cm do ??? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 No wiesz... Najpierw pokaż swoje prace, a potem licz na potencjalnych nabywców :) Kiedyś robiłem makiety, ale mi sie znudziło;] Ps. Jaką techniką będziesz je robił? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 No wiesz... Najpierw pokaż swoje prace, a potem licz na potencjalnych nabywców :) Kiedyś robiłem makiety, ale mi sie znudziło;] Ps. Jaką techniką będziesz je robił? reczna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 No wiesz... Najpierw pokaż swoje prace, a potem licz na potencjalnych nabywców :) Kiedyś robiłem makiety, ale mi sie znudziło;] Ps. Jaką techniką będziesz je robił? reczna :P Jekieś szczegóły? ;) I zdjęcia zapodaj jak zrobisz, koniecznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2004 ja kiedys zbieralem :F najpierw orki, pozniej chcialem 40k ale jakos niewyszlo :D wkoncu zdecydowalem ze za duzo kasy w to inwestuje wiec sprzedalem wiekszosc :P . Jak ktos ma nadmiar gotowki bardzo fajna zabawa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 nie lubie takich gierek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 kiedys sie w warhammera bawilem, mam nawet do tej pory maly warband krasnoludow (dwa regimenty + armata). kawalki makiet tez robilem, ale to bylo jakies 6 lat temu, oddalem te makietki kumplowi, ktory sie w to jeszcze bawi. a teraz pare fotek: minotaury i krasnoludy chaosu to figurki kumpla. no i przy okazji - juz wiadomo skad mam swojego avatarka :] deamon slayerzy rzadza :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Kozackie figurki,wypas robotka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Kozackie figurki,wypas robotka ;) te z avatarka malowalem kilkanascie dni, po godzinke-dwie dziennie, zabawia przy tym byla przednia :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 pshem no respekt fajnie ci to wyszło no i juz wiemy skąd avatarek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiesiek Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 fajna ta gra, ktoś wie ile zajmuje i zkond można ją siciągnąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 fajna ta gra, ktoś wie ile zajmuje i zkond można ją siciągnąć? zajmuje pare kilo - bo to z olowiu odlane, sciaga sie to z anglii, tam produkuja. na szczescie kraków nie trzeba. i chodzi bez cd. :lol: czuje w tym pytaniu podstep :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 RESPECT pshem, piękna robota :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 cos takiego by to mialo byc :) http://allegro.pl/show_item.php?item=21287397 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Deamon slayer to po wiejsku zabójca trolli? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Deamon slayer to po wiejsku zabójca trolli? niet. zabojca demonow. zabojca trolli to troll slayer :] ma mniejsza czupryne i mniej tatuazy. i w ogole w zyciu mniej przeszedl. a co do tego makaronizmu - po prostu za gowniarza jak w to gralem tak mi sie to wbilo w pamiec (podrecznik po angielsku) ze odruchowo tak pisze. ogolnie draznia mnie wstawki po murzynsku bo tak jest bardziej kul. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 miło spotkać brata krasnoluda :lol: ja do tej pory zagrywam moją armią krasi w battla, i niedługo zaczynam zbierać 40k 8) pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...