Skocz do zawartości
Stumi

Programy do NVIDIA RIVA TNT2 64 Model

Rekomendowane odpowiedzi

Mam karte NVIDIA RIVA TNT2 64 Model i chcilabym ją podkręcic tak zeby zmieniła sie jej nazwa oczywiscie na jakis lepszy model i nie wiem jakim programem to zrobic mozecie mi podac kilka dobrych do tego programów.Z gory dzieki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam karte NVIDIA RIVA TNT2 64 Model i chcilabym ją podkręcic tak zeby zmieniła sie jej nazwa oczywiscie na jakis lepszy model i nie wiem jakim programem to zrobic mozecie mi podac kilka dobrych do tego programów.Z gory dzieki.

Jakas nowa dziedzine w O/C mamy ? To teraz podkreca sie nazwy ? :D Jak chcesz miec inna nazwe w poscie to mozna to chyba zmienic edytujac bios

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmmm praktycznie musiałbyś dospawać 4 kostki pamięci co sprawi że karta stanie się pełną TNT ........ pogadaj z berkutem on jest w stanie to zrobić a nawet możliwe że naspawa ci jakies pamięci 4ns i karta będzie się świetnie kręcić .......

......... ROTFL :D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ee, nie znacie sie.

Wystarczy zmienić w pliku inf od sterów wpis

NVIDIA_NV05.DEV_002D.1 = "NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro"

na

NVIDIA_NV05.DEV_002D.1 = "NVIDIA GeForce 6800 Ultra"

Instalujemy stery i już system widzi najnowszego Geforce o niespotykanej dotąd wydajności.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A co do pytania. Kręcimy programem notepad.exe. :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ee, nie znacie sie.

Wystarczy zmienić w pliku inf od sterów wpis

NVIDIA_NV05.DEV_002D.1 = "NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro"

na

NVIDIA_NV05.DEV_002D.1 = "NVIDIA GeForce 6800 Ultra"

Instalujemy stery i już system widzi najnowszego Geforce o niespotykanej dotąd wydajności.

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  

A co do pytania. Kręcimy programem notepad.exe. :lol:

A wy sie tam nie znacie , chlopak ma problem a wy mu nie chcecie pomoc... :D sqj ty jako moderator nie wiesz , ze w tym przypadku zawsze pomaga zainstalowanie omeg z modem na 9700 ? :D:D

Normalnie sie coraz ciekawiej na tym forum dzieje :D Najpierw radzio_z ze swoimi wypocinami myslowymi na temat MX-a , potem ankieta "NV40vs"object widmo" a teraz podkrecamy nazwy . Moze i inne zagraniczne fora sa lepsze ale pod wzgledem polish jokens to nas nigdy nie dogonia :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...