Shantillas Opublikowano 4 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2004 Starzy znowu wyjechali do babki i wroca za pare dni to komp bedzie smigac 24/h tylko z SETI :twisted: Witam nowych czlonkow Olsztyn AMD Team :) Panie bozie spraw aby na kompsjuterach uff.ARa zabraklo tej elektrycnosci i ale nie pomyl sje i nasz nie ukaraj, tylko dodal troszku mocy krzemowej i mniejszych jednostjek nam daruj no offence uf..AR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 Panie bozie spraw aby na kompsjuterach uff.ARa zabraklo tej elektrycnosci i ale nie pomyl sje i nasz nie ukaraj, tylko dodal troszku mocy kremowej i mniejszych jednostjek nam daruj typowy polski pies ogrodnika :wink: nie mam czegoś to ktoś inny też nie może mieć? zazdrość panowie.zazdrość :? ten tekst potwierdza waszą słabość 8) anyway, ja ze swojej strony witam nowych członków naszego teamu (pozdro dla majkiego /pierwszy w naszej druzynie emigrant/) i niech nowi szukają nowych (tak do ciebie majki, mam nadzieję ze wkrótce cała polska dzielnica zacznie liczyć ;)) :D naszym krótkodystansowym, skromym celem jest 100/wu per day 8) dlugofalowy plan to dorwać KriS'a :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 taczdałn! tzn. doszedl kolejny komp;] 100WU per day to juz kwestia sekund;> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 typowy polski pies ogrodnika :wink: nie mam czegoś to ktoś inny też nie może mieć? zazdrość panowie.zazdrość :? ten tekst potwierdza waszą słabość 8) hehe jaka zazdrosc ?? i tak wiemy ze jestesmy lepsi 8) slabosc ?? hehe zobaczymy w przyszlosci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 nie kluccie sie Panowie tylko liczcie, bo marnujecie cenna moc obliczeniowa ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 5 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2004 naszym krótkodystansowym, skromym celem jest 100/wu per day 8) dlugofalowy plan to dorwać KriS'a :lol: :wink: EEE zmiana planów :P długoterminowo to się przygotujcie na wyprzedzanie naszej druzyny,,, ja już Was zjemy na śniadanie :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 FOREST, O CZYM JA NIE WIEM ? CZY TY PRZEKONAŁEŚ KOMPUTERY NASA DO LICZENIA DLA NAS ? MÓGŁBYŚ CHOCIAŻ DRUŻYNIE POWIEDZIEĆ :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
genBB Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 ktoś nas w ogóle goni? bo jakoś tak... smutno ; - caly czas my musimy kogos gonic ; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 ja sie zaniedlugo dowas podlacze narazie niemam czasu ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 PL4Y3R słuszna decyzja ;] dolaczajsie czym predzej ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uff...AR Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 kurde blaszka... u nas coś wszyscy się zachłysnęli chyba wczorajszymi 101wu. dzisiaj idzie tragicznie :evil: co niezmiania faktu, że jesteśmy prawie poł kilo przed wami :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 ja tez nei wiem co jest z moimi :( liczenie jakby spadlo a szkoda. mam nadzieje, ze kiedys uda nam sie Ciebie dopasc ....:twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 FOREST, O CZYM JA NIE WIEM ? CZY TY PRZEKONAŁEŚ KOMPUTERY NASA DO LICZENIA DLA NAS ? MÓGŁBYŚ CHOCIAŻ DRUŻYNIE POWIEDZIEĆ :twisted: """"& Muczos kozaks TEAM"""" a powaznie to owszem powolutku ale stabilnie mocy bedziemy nabierac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3ho Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 uff: ja w poniedzialek liczylem standardowo na 2 maszynkach, wiec nie wiem o co cho. pewnie tajemniczy_nieznajomi nie uzywali kompow :wink: a tak na marginesie, to doszedl do nas bartek2500@3200 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Oka postanowiłem już dzisiaj w tak piekny dzionek (28pozycja i jakaś wygrana) podać link do oficjalnej strony Olsztyn AMD Team ale na zapasowym serwie, więc chodzi to jak pierwsze wersje ECSa :wink: Olsztyn AMD Team heh prosimy się nie śmiać to pierwsza moja stronka itp i jeśli kogoś brakuje w ekpie albo jest tam dla ściemy to niech da znać na pw badz miala... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 Niemiec, Forest wychodzę z pewną propozycją otóż z propozycją założenia drużyny "OlszytnAMDteam&forestkilazbila&Bartex& muczoskozaksteam" (mam nadzieję że o nikim nie zapomniałem) czyli w skrócie połączenia dwu liczących około 50WU/day ekip aby dokopać Uff...arowi :twisted: co wy na to ? wtedy mielibyśmy setke dziennie spokojnie a i z czymś takim można wchodzić do europy :D PS. fajna strona Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 jestem na tak ;] zapraszam na priv jezeli swoja druzynke (zeby wyrazila opinie) i oczywiscie Forestowa (w celu dogadania szczegolow) ;] GG w profilu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 no nie wiem,,,, miał by nas jak i Was ominąć taki fajny fajt ?? :twisted: a tak nawiasem to kto u Was zaszalal i wzucil 30WU miedzy 10 a 12 czasu lubelskiego ?? Pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 no nie wiem,,,, miał by nas jak i Was ominąć taki fajny fajt ?? :twisted: mozemy sie tak ganiac dlugo i namietnie :D a tak nawiasem to kto u Was zaszalal i wzucil 30WU miedzy 10 a 12 czasu lubelskiego ?? nie powiem :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 no nie wiem,,,, miał by nas jak i Was ominąć taki fajny fajt ?? :twisted: mozemy sie tak ganiac dlugo i namietnie :D no nie świntusz tak przy wszystkich bo sie wydaaa.... :lol: a tak nawiasem to kto u Was zaszalal i wzucil 30WU miedzy 10 a 12 czasu lubelskiego ?? nie powiem :P jakaś podpowiedź ?? :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 podpowiedź ? jak dla mnie to po prostu były "szczęśliwe jednostki" zaśmiecone :D :lol: a serio (bo 30 takich pod rząd sie nie da znaleźć) to chyba on sam nie wie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 dobra powiem ;] znalazlem wreszcie IRDE i moglem zgrac te jednostki co przeliczyly moja i taty nokia 6310i :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 ee pewnie ostro kręcone ?? :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 tak... jak dzwoinsz to slyszysz glosy 2 razy szybciej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2004 hmm gdyby to był jakiś super stary telefon to mógłbym uwieżyć że liczyły od wyprodukowania do dziś, ale było by z 1 wu/telefon (rotfl) a tak serio to kto cache`ował ?? i już wiemy czemu liczyliście nieco mniej ostatnio :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 Niemiec, Forest wychodzę z pewną propozycją otóż z propozycją założenia drużyny "OlszytnAMDteam&forestkilazbila&Bartex& muczoskozaksteam" (mam nadzieję że o nikim nie zapomniałem) czyli w skrócie połączenia dwu liczących około 50WU/day ekip aby dokopać Uff...arowi :twisted: co wy na to ? wtedy mielibyśmy setke dziennie spokojnie a i z czymś takim można wchodzić do europy :D PS. fajna strona dzieki, chociaż jeden chwali :) Jak widać ostatnio zaczęliśmy nabierać tempa, więc sami spróbujemy dorwać uf..ARa. I my nie kesciach!emy to tylko błąd na stronie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 jakie tam tempo :P tak sie liczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 ech ja to musiałbym chyba tego proca swojego wykręcić (imadłem chyba) aby osiągać takie czasy :( durex 1,0 nie jest najszybszy do liczenia wu :[ ale przy takim czasie liczenia to ty sam oddajesz po 12WU /day przy kompie chodzącym 24/24 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol666 Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 nie bede sie chwalic ale to ja :) wyplułem wczoraj ale tylko 20 WU :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 bosh ja (sam) gdybym miał schachować 20 WU to zajełoby mi przeliczenie ich "jedyne" 18 dni :( stąd też można być pewnym że sam nigdy nie będę takich numerów odwalał :) (no chyba że stracę łącze na tyle czasu) :) tylko wtedy jest taka możliwość :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...