Shantillas Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 ej chlopaki co sie do cholery dzieje ??? jak narazie oddalismy tylko 27WU !!!! mam nadzieje ze ten wynik to przez kiszenie ogorow i ze bedzie znacznie lepiej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 ej chlopaki co sie do cholery dzieje ??? jak narazie oddalismy tylko 27WU !!!! mam nadzieje ze ten wynik to przez kiszenie ogorow i ze bedzie znacznie lepiej tia wy tylko 27, a my miast odpowiedzieć z "normalną" ilością wyskakujemy z ... 29 :lol: odrobimy AŻ dwie WU :lol: nie żebym się czepiał ale mam wrażenie że my ciągle staramy się utrzymać w stałej odległości między sobą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 heja, jak byście nie wiedzieli nasz Team jest The Best !!! :P dowody ?? JOU :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 wstaw screena o 2:10 jak bedzie caly dzien podsumowany a nie wyrywasz to z kontekstu. BTW tylko jakos my mam wyzsza srednia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 a więc o 21:00 (czyli 23:00 PL) było 410:407 dla Olsztynian a na chwilę obecną (setiSPY) my mamy 1797 czyli 410 w tygodniu :D ale sądzę że i wy coś dołożyliście (ale mniej od nas oczywiście :P ) a i Niemiec na jakim mailu wy działacie (podaj na PW choćby) :?: (nie nie chcę liczyć dla was, chcę znać wasze staty :D (na zasadzie z tematu "podpis")) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 to jest mail na ktory liczymy, prosimy wszystkich do liczenia na niego ;] niemczuk@poczta.onet.pl o winik nie pekaj :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 10 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2004 no wiesz średnią to chyba raz na dobe tabelka przelicza ;-) ;-) tralalala duzo WU :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 no wiesz średnią to chyba raz na dobe tabelka przelicza ;-) ;-) tralalala duzo WU :-D moze i tak, ale dalej prowadzimy ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 oki dokie :D czyli znów jest "remis tygodniowy" i ciekawy jestem kiedy któraś z grup dostanie pożądnego kopa (hehe :twisted: wczoraj punktualnie o północy doszła nasza tajna broń :D kolejny komp, tym razem P133 Mhz - będzie liczył około 200h/wu :D) :lol: EDIT>>> i dzięki za maila Niemiec :D wreszcie mam aktualne staty naszych dwóch teamów :D http://members.lycos.co.uk/tozszamosc/seti.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper_PL Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Dzisiaj Olsztyn AMD Team dostal nowa jednostke obliczeniowa - wlasciciel ja - Reaper_PL ( tak wiki-yu ten sam Reaper_PL :) ). Nie spodziewajcie sie zadnej rewolucji, bo nowa jednostka to Duron 1,2 Ghz, ale zawsze to kilka WU do przodu :twisted: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 Reaper_PL tak trzymac, ten sprzet moze dziennie oddac po 2wu :) Przypominam tez ze wszyscy nowi liczacy niech podaja info o kompie i ilosci godzin pracy na dzien na moje PW lub maila w celu dopisania go do druzyny na stronie.... strona teamu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 wiki-yu =>? nie ma to jak manipulacja, tak samo jak na wszej stronie :/ dajcie obrazek po zakonczonym dniu a nie wyniki jakies tam wyciagniete w srodku dnia. dajcie obrazek z chwili obenej gdzie masie "tylko" 14 jednostek w plecy. Reaper_PL => witam, witam. kazda pomoc jest znaczaca. liczy sie kazdy niezaleznei od tego ile liczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 tia bo mi się chce siedzieć przy kompie do drugiej w nocy :lol: żeby zrobić jakiegoś screenshota :lol: ja naprawdę mam lepsze rzeczy do roboty :D a i owszem dobra manipulacja też jest dobra :D a i już 15 macie przewagi :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 to ja ci przygotuje odpowiedni obrazek jak nie zasne a teraz screen od nas, bez manipulacji: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 11 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2004 wiki-yu =>? nie ma to jak manipulacja, tak samo jak na wszej stronie :/ dajcie obrazek po zakonczonym dniu a nie wyniki jakies tam wyciagniete w srodku dnia. ej luzuj się,,, widzę - cieszę się - wzucam screena ;-) co ześ się tak nabuzował :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 wiki-yu =>? nie ma to jak manipulacja, tak samo jak na wszej stronie :/ dajcie obrazek po zakonczonym dniu a nie wyniki jakies tam wyciagniete w srodku dnia. ej luzuj się,,, widzę - cieszę się - wzucam screena ;-) co ześ się tak nabuzował :lol: a teraz sie cieszysz?? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 ogólnie czerpię z życia nieprzebrane ilości satysfakcji i radości więc trudno by kilka wu popsuło mi humor lub choćby na chwilkę zdjęło usmiech z twarzy :-D :-D :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 ja tam sie cieszę :D bo dzięki temu jesteśmy coraz bliżej znalezieniu obcych :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 ogólnie czerpię z życia nieprzebrane ilości satysfakcji i radości więc trudno by kilka wu popsuło mi humor lub choćby na chwilkę zdjęło usmiech z twarzy :-D :-D :-D hyhy nawet na AV widac twoj usmiech ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 chlopaki z Forest kila zbila & Bartex16 & Muczos Kozaks TEAM mozecie odpuscic sobie juz gonienie nas , zobaczcie dzisiejsze statystyki i prosze mi tu nie screenowac :twisted: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 teraz to moga sobie zobaczyc.. ale niech psojrza o 2 to bedzie dopiero fajny widok ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 teraz to moga sobie zobaczyc.. ale niech psojrza o 2 to bedzie dopiero fajny widok ;]o 2 to oni beda spali i kompy wyłączone :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 to jutro rano zobacza ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 hehehe po 2 osobiscie umieszcze screena w tym topicu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 niemiec -> idz ty kiedys spac o ludzkiej porze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2004 niemiec -> idz ty kiedys spac o ludzkiej porze ;)nie :P :lol: dzisiaj zaliczylem przedostatni egzamin a opijalem go wczoraj ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 i oto obrazek ;] nasz nowy rekord w dziennym przeliczaniu wynosi 93WU ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 Nie no Niemiec Gratulacje :!: z powodu tych 93WU i mam pytanie Snap si do was przylaczyl czy tak cacheowaliscie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 eee Snap napewno nie liczy dla nas... W nas drzemie potezna sila... :) jeszcze sie przekonacie kiedys ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 13 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2004 sila drzemie w MHZ :P idziecie wszyscy na ilosc :P a my z fidem na jakosc :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...