Skocz do zawartości
Niemiec

Olsztyn AMD Team -8poz i gonimy innych ;]

Rekomendowane odpowiedzi

ej chlopaki co sie do cholery dzieje ??? jak narazie oddalismy tylko 27WU !!!!  

mam nadzieje ze ten wynik to przez kiszenie ogorow i ze bedzie znacznie lepiej

tia wy tylko 27, a my miast odpowiedzieć z "normalną" ilością wyskakujemy z ... 29 :lol: odrobimy AŻ dwie WU :lol: nie żebym się czepiał ale mam wrażenie że my ciągle staramy się utrzymać w stałej odległości między sobą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a więc o 21:00 (czyli 23:00 PL) było 410:407 dla Olsztynian a na chwilę obecną (setiSPY) my mamy 1797 czyli 410 w tygodniu :D ale sądzę że i wy coś dołożyliście (ale mniej od nas oczywiście :P ) a i Niemiec na jakim mailu wy działacie (podaj na PW choćby) :?: (nie nie chcę liczyć dla was, chcę znać wasze staty :D (na zasadzie z tematu "podpis"))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oki dokie :D

czyli znów jest "remis tygodniowy"

Dołączona grafika

i ciekawy jestem kiedy któraś z grup dostanie pożądnego kopa (hehe :twisted: wczoraj punktualnie o północy doszła nasza tajna broń :D kolejny komp, tym razem P133 Mhz - będzie liczył około 200h/wu :D) :lol:

EDIT>>> i dzięki za maila Niemiec :D wreszcie mam aktualne staty naszych dwóch teamów :D http://members.lycos.co.uk/tozszamosc/seti.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj Olsztyn AMD Team dostal nowa jednostke obliczeniowa - wlasciciel ja - Reaper_PL ( tak wiki-yu ten sam Reaper_PL :) ).

Nie spodziewajcie sie zadnej rewolucji, bo nowa jednostka to Duron 1,2 Ghz, ale zawsze to kilka WU do przodu :twisted: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiki-yu =>? nie ma to jak manipulacja, tak samo jak na wszej stronie :/ dajcie obrazek po zakonczonym dniu a nie wyniki jakies tam wyciagniete w srodku dnia. dajcie obrazek z chwili obenej gdzie masie "tylko" 14 jednostek w plecy.

Reaper_PL => witam, witam. kazda pomoc jest znaczaca. liczy sie kazdy niezaleznei od tego ile liczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tia bo mi się chce siedzieć przy kompie do drugiej w nocy :lol: żeby zrobić jakiegoś screenshota :lol: ja naprawdę mam lepsze rzeczy do roboty :D a i owszem dobra manipulacja też jest dobra :D a i już 15 macie przewagi :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiki-yu =>? nie ma to jak manipulacja, tak samo jak na wszej stronie :/ dajcie obrazek po zakonczonym dniu a nie wyniki jakies tam wyciagniete w srodku dnia. 

ej luzuj się,,, widzę - cieszę się - wzucam screena ;-) co ześ się tak nabuzował :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiki-yu =>? nie ma to jak manipulacja, tak samo jak na wszej stronie :/ dajcie obrazek po zakonczonym dniu a nie wyniki jakies tam wyciagniete w srodku dnia. 

ej luzuj się,,, widzę - cieszę się - wzucam screena ;-) co ześ się tak nabuzował :lol:

a teraz sie cieszysz?? :P

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...