tomcyk Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 hej wszyskim wczoraj dorwałem durnia takowego...i teraz mam ostrą rozkmine co zrobić: a)czy bawić sie w L2 mod i zwiekszyć cache by mieć z niego axp ..ma zielony laminat i nie chce stracić gwarancji (trzeba sie dokopac do pinów) B) czy po prostu zostawić go i podkrecic nomalnie fsb do ilu sie bedzie dało (mnoznik ma zablokowany - a robienie z niego mobile podobno na nfrce2 nie wychodzi tak pikno) c) czy zostać przy starym moim obszrpanym i pocietym axp 1700+ Palomino (w którym po długich probach nie odblokowalem mnoznika ) dylemat ten sprowadza sie w sumie też do tego czy isc w megaherce (tak ok 2ghz) czy ....... Wszysko bedzie ma Abit nf7... czyli nforce2 Dzieki za odpowiedzi z góry ..i poradde:) Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 IMO- oczywista bierz duronia. Nie napisałeś z któego tygodnia masz proca- jeśli po 39 tygodniu, to najprowdopodobniej nici z odblokowania cache (choć są wyjątki [jednak potwierdzające regułę]). Nawet się za to nie bierz, bo jeszcze uwalisz proca. Jeśli Twoja płyta wyciąga fsb 200 i więcej to spoko- i nawet wydajniej, niż dgybyś miał odblokowany mnożnik i nim kręcił :-) . Palomino to straszna grzałka, no i O/C słabiutkie. Nie ma się co zastanawiać- duroń. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 lepiej durona - duzy potencial o/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latarnikmz Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 bierz Durona, mam takiego jak w podpisie, Standartowo chodzę na 2250MHZ i nie narzekam. Mój jest z 1 tygodnia tego roku, zablokowany, antek tez nie chce sie zrobic(dziure mam prawie w procku). :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...