philig Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2004 Witajcie! Jestem nowiutki na tym forum, dlatego cierpliwosci. Nie znalazlem podobnego watku, wiec pytam tutaj. Mam podlaczone glosniczki creativa do abita i mam problem. Glosniki graja mi wszystkie (5.1) tylko kiedy mam podlaczone kabelki do wyjscia ziel, mikrofon i line in. Dwa pozostaja puste... W kazdej innej konfiguracji cos nie gra, albo jest cichutko. O co w tym chodzi? Dodam, ze mam sterowniki audio 3.48. Czasami tez mi sie samemu scisza. pozdr philipp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 napisz jeszcze raz bo bardzo zagmatwałeś :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 u kumpla na AT7-MAX2 ten sam problem po co te dodatkowe wejscia skoro i tak trzeba zajac mikrofonowe i linin (jak na epoxie np.) moze trzeba to jakos nastawic - jak tos napisze jak to nie bede musial sam sie dlubac :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 W Abicie kolorki trochę odbiegają od normalnych standardów: przód: zielony tył:pomarańczowy center/sub:czarny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...