krisq75 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 nie kozaks to KONKURENCJA BARWKOMP!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadAg! Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Kozaki to raczej drużyna w Barwkompie a jak konkurencja to Tweaków :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 wiem konkurencja czyli Barwkomp :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 RadAg! => 1. zmniejsz czcionke ;] 2. wroga sie nei promuje ;] Elpawlakos => zapraszam do tej druzyny http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=69325 wystarczy, ze sciagniesz www.oc-progz.prv.pl/seti.exe i uruchomisz setisriver.exe a potem dodasz go do autostartu. jestesmy mloda druzyna, ale z dnia na dzien jest nas coraz wiecej i jestesmy coraz wyzej w rankingu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 zaciekawily mnie wasze boje z brawkompem i chcialbym sie przylaczyc do was.tylko nie wiem co i jak: prosze o jakies linki zebym mogl sie czegos dowiedziec o tym liczeniu, poniewaz jestem KOMPLETNIE zielony w te klocki. w tym dziale jest przyklejony temat o tym jak to odaplic; tu masz link: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=58323 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 dzieki wielkie za linki :) narazie czytam co i jak. chyba sie przylacze do niemca,mam nadziej ze ludzie z tweaka miedzy soba nie rywalizuja i nie bedzie roznicy ktory team wybiore. wazne chyba zeby barwkomp pokonac ?? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 rywalizacja miedzy teamami jest, ale nei taka jak miedzy tweakiem a barwkompem ;] rywalizacja miedzy malymi teamami mobilizuje do werbowania nowych kompow a to pomaga pokonac wspolnego wroga :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 rywalizacja miedzy teamami jest, ale nei taka jak miedzy tweakiem a barwkompem ;] rywalizacja miedzy malymi teamami mobilizuje do werbowania nowych kompow a to pomaga pokonac wspolnego wroga :) zrobilem tak jak napisales w poprzednim poscie. ustawilem SETI Client Priority na normal.mam nadzieje ze wszytko dziala dobrze-cos tam przelicza ,mam jak narazie 7.24%. czytalem opis Birdmana: jakby sie komus nie chcialo bawic, podaje wersje prostsza: -sciagamy klienta tekstowego http://setiathome.berkeley.edu/download.html -sciagamy setidrivera http://www.wakeassoc.com/setidriver/ -wrzucamy wszystko do jednego katalogu -odpalamy setidrivera i klkamy new client i wybieramy klienta -wrzucamy jeszcze raz klienta do katalogu z setidriverem -ustawiamy desired cache size na liczbe dodatnia (np: 10) i klikamy transmit -pojawi sie okienko dosowe w ktorym albo zakladamy nowe konto albo logujemy sie na istniejace -wchodzimy na strone http://setiathome.berkeley.edu/fcgi-bin/fc...name=Tweak%2Epl i klikamy join mam nadzieje ze jak juz skozystalem z tego linka co mi Niemiec dales to juz nie bede musial nic kombinowac z tym co napisal wyzej birdman?? jestem tez ciekaw czy na przyklad wiedzialbys ze licze gdybym ci nie powiedzal.tzn czy mozesz jakos sprawdzic czy wszystko u mnie dobrze dziala i czy punktuje na konto naszej nowej druzyny. "naszej"-jak to ladnie brzmi :D update:10,22% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 No szkoda Elpawlakos ze nie do nas :( ale i tak do TWEAK>PL No a ja zwerbowalem dzis BArtka 2500@3200 12h na dobe :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Elpawlakos => u mnie klient ma priorytet na LOW, zeby zbytnio nie przeszkadal w czasie gier i pracy na kompie. Jakby byl zbyt uciazliwy to przestaw go z NORMAL na LOW. czy bym zauwazyl tego nie wiem, choc jest to bardzo prawdopodobne, bo bylby wzrost liczby oddawanych jednostek. Jak mozesz dopisz sie jeszcze do tematu Olsztyn AMD Team. najlepiej wklep tam jeszcze jaki jest procek ;] od siebie dodam, ze akcja promocyjan na innym forum zwerbowala jeszcze D1000. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 dla mnie to bez roznicy gdzie licze,byle zeby dla tweaka :D przejzalem juz te linki co mi wczesniej daliscie i przeczytalem pare tematow na forum-seti.(chcialbym od razu podziekowac wszystkim ktorzy wlozyli duzo pracy w rozbudowe tego forum-sa mi bardzo pomocni-birdman,snap,krisq75 i inni). mam jeszcze pare pytan na ktore jeszcze nie znalazlem odpowiedzi: 1.czy ten niebieski pasek wskazujacy postep(22%) jest moim wynikiem czy calej druzyny?? 2.czego szukamy?? rozumiem ze ufo-kow,ale nie wiem co dokladnie emituje te fale-telewizor,radio i co jeszcze?? chodzi mi przedewszystkim o ciala niebieskie-czy mozna odkryc jakas nowa gwiazde czy cos?? ps.spalem na fizyce ps2.ciala niebieskie to NIE policja :D 3.jak nazywa sie moj team:olsztyn amd team?? ile jest w nim osob i gdzie moglbym znalezc jakies statystyki naszego teamu?? 4.kto to jest SNAP?? bo z tego co wyczytalem to kolega musi chyba pracowac na nocnaj zmianie na wydziale informatyki?? :D update1:dopisalem sie w topicu O AMD T i podalem rodzaj procka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Ten niebieski pasek to jest Twoj postep. na dniach postaram sie stworzyc jakas stronke WWW z opisem druzyny, osiagow itp. info odnosnie teamu jest uaktualnone w temacie na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 na godzine 2:25 przewaga barwkompu wynosi 9608 WU. jak utrzymamy takie tempo wzrostu to za tydzien bedziemy juz przed nimi ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Niemiec skad wiesz ze 9608?? bo ja albo nie widze,albo nie umiem szukac :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Tu masz tatystykie Tweaka http://orion.setiatwork.com/cgi-bin/wkysta...?group=Tweak.pl a tu barwkompa http://orion.setiatwork.com/cgi-bin/wkysta...?group=barwkomp na dole masz tabelke ile druzyna przeliczyla i robisz proste odejmowanie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 W Spy można ustawić jeszcze Idle wtedy sam proces dobiera jak ma iść, a przewaga BARWNIKÓW ostro maleje bo i nowi członkowie z ładną ilością jednostek dochodzą jak i zespół ładnie liczy :) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 4909 ?? 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadAg! Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 No ładnie idziecie. U nas najlepsi dają [gluteus maximus] niewiedzieć czemu. Świeży Wykres Barwkomp vs Tweak.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 sweet :) tylko tyle powiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 jeszcze 2-3 dni i bedziemy na prowadzeniu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 4657 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 nie 4589 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 a nie bo 4463 :P :D właśnie poszła moja jestem z niej dumny :D jeszcze gorrrraca 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 nie no kolejny pomiar kolejne odrobienie - 4367 nam brakuje :D czyli przez godzinę nadrobiliśmy setkę, w takim tempie to pojutrze będą musieli wąchać nasze plecy :-> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 nie no kolejny pomiar kolejne odrobienie - 4367 nam brakuje :D czyli przez godzinę nadrobiliśmy setkę, w takim tempie to pojutrze będą musieli wąchać nasze plecy :->:) no ja co godziny posylam 100 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zastanawia mnie tylko czemu tak źle Nam idze z WU :?: Ja liczę na swoim normalnym poziomie i to, że forum nie działa nie ma na to wpływu. Do roboty BARWKOM :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zastanawia mnie tylko czemu tak źle Nam idze z WU :?: czy to wazne ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Źle nie życzę, drużynie BARWKOMPOWI pamiętam jak na Tweaka nie można było się zalogować lub na PCmaniaka jakoś tak nieswoje, ale jeszcze z One Week bez InfoPC i po sprawie. Czoł(gi)em do przodu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 nic a nic 8) 4280 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 raczej 4044 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...