lopik_ Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Przez ostatnie dwa dni nie moge wejść na forum tweaka mam Neo+ nie wiem co jest grane czy u was też coś jest nie tak ??? PS. Jak pisałem tego posta to sie łączyłem przez modem :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 U mnie nie bylo zadnych problemow ostatnio a tez mam neo. Probowales laczyc sie przez proxy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 u mnie neo+ bez proxy i wchodzi ladnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Bywają problemy. według mnie są związane z prowadzonymi statystykami nedstatbasic.... Masakra. W IE mi się nie odpala, a Operze tak, ale "wiesza się" ładowanie na właśnie wysyłce statów na m1.nedstatbasic.net . Ktoś tu źle pokombinował. Żeby mi przeglądarka się odblokowała to muszę zastopować ładowanie... Lisek zrób coś z tym!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 mi tam wszystko smiga ok (naszczescie ;] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_bb Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Mam tak samo Neo+ i wiesza się forum też coś z statystykami z tego co widzę w firewallu normalnie tragedia 9 na 10 przypadków zwiecha :( ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 czyzby to ten problem http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=69437 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 dziwne co zauważyłem że jak strone ładuje to sie nie może załadować co nie ale gdy sie rozłącze z netem to strona sie załaduje 8O i potem jak klikne jakiegoś linka (jestem połączony) to znów musze sie rozłączyć żeby ten link sie załadował 8O zaznaczam że tylko na tweaku tak mam aha i sprawdzałem na modemie i jest wszystko OK przypominam mam neo+ pliz help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 czyzby to ten problem http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=69437 ?? nie to nie ten problem. to na 100% statystyki... tweak prowadzi statystyki odwiedzalności na www.nedstatbasic.net . I chyba jakoś wysyłanie tych statów rozpiepssszzza forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 ale jaja zainstalowałem OPERE i chodzi OK kurde przecierz przedtem na IE też było ok :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 No wlasnie tak jest z tym IE ja tez czasami nie moge sie wbic,ehh co zrobic ;],nie mam lacza z tepsy a tez mam problemy choc ostatnio rzadko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 mi chodzi trochę... na operze oczywiście. Różnica jest taka, że opera pokazuje co ściągnęła odrazu, a IE czeka z renderingiem do końca. a przed końcem jest m1.nedstatbasic.net i wsio idzie wpii..... Sprawdź w p[asku stanu czy ładuje ci się wsio, czy jeszcze staje na czymś... (nedstat....????) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 w operze mi coś takiego pokazuje na pasku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 mi chodzi trochę... na operze oczywiście. Różnica jest taka, że opera pokazuje co ściągnęła odrazu, a IE czeka z renderingiem do końca. a przed końcem jest m1.nedstatbasic.net i wsio idzie wpii..... Sprawdź w p[asku stanu czy ładuje ci się wsio, czy jeszcze staje na czymś... (nedstat....????) na tym właśnie staje i dalej nie idzie ale czemu u innych jest wszystko dobrze ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 dunno... może coś z naszymi IP??? ale jak wsio nie działa, to źle rozpoznaje serwis statystyczny w takim razie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 iNtEnSe a da sie jakoś ustawić MyIE2 żeby było tak jak w operze żeby pokazywała to co ściągła a nie żeby czekała na wszystko co no wiesz o co mi chodzi :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 nie mam pojęcia. Korzystam tylko z Opery i w szczególnych sytuacjach z IE. A czy MyIE to nie przypadkiem nakładka na IE??? jeśli tak to tak naprawdę to ta sama przeglądarka i nic nie zrobisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Tez mam MyIE2 i nie da sie korzystać z tweaka :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 nie może ci sie strona załadować tak ?? to masz to samo co ja zainstaluj se opere będzie ok a ten problem to jest przez to: m1.nedstatbasic.net :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 No dobra mam opere ale mi sie MYIE2 1000 razy bardziej podoba :( A dlaczego tweak tak nagle zaczął sie walic? Tz wiem o co chodzi ale dlaczego akurat teraz? Głowna tweaka czy moded-kompz w ogole mi sie w operze nie laduje, w MYIE2 po dluzszym czasie dopiero. Da sie jakos zrobić zeby tego m1 nie wysyłało? Wkurzajace to jest.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Ja mam neo+ i jest to samo. Na szczęście używam mozilli 1.6 i ona na końcu to chce ładować więc strona się pojawia, ale sprawia to dużo problemów bo chce się cały czas łączyć z tym serwerem statystyk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 rozwiązanie częściowe to wpisanie do pliku lmhosts lub hosts: 127.0.0.1 www.nedstatbasic.net 127.0.0.1 m1.nedstatbasic.net nie chce mi się tego robić, ale sprawdźcie... mam nadzieję że problem rozwiążą admini, a nie ja głupimi wpisami... (btw. pomysł wpisania tego podał ktoś w dziale O forum...) założyłem tam topic żeby modderzy i Lisek zauważyli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 mi już działa dobrze bez żadnych wpisów nie wiem może modeży coś zrobili :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_bb Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 u mnie również już jest oki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 wywalilismy te statystyki. Nie mam do tej pory pojecia czemu niektorym nedstat sie nie ladowal - musialo go cos gdzies podrodze wycinac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...