Mr.Martin Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Witam zamierzam sobie kupic owa myszke bezprzewodo-optyczna : http://www.a4tech.pl/content.php?strona=se...48&id_prod=2775 Wiem ze moze do najlepszych ona nie nalezy ale nie stac mnie na lepsza. Czy ktos z was ma taka myszzke , lub cos o niej slyszal - prosze o opienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Odpowiem Ci tak : moze ja mialem pecha ale przeszedlem prze 4 takie myszki (wszystkie wymieniane na gwarancji ) i w koncu zmienilem na Logitech (troche doplacilem) i sie oplacalo . W kazdej sie cos rypalo najczesciej optyka siadala i zonk po calosci . Moze jestem jedyny ale ja tej myszki dobrze nie wspominam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Odpowiem Ci tak : moze ja mialem pecha ale przeszedlem prze 4 takie myszki (wszystkie wymieniane na gwarancji ) i w koncu zmienilem na Logitech (troche doplacilem) i sie oplacalo . W kazdej sie cos rypalo najczesciej optyka siadala i zonk po calosci . Moze jestem jedyny ale ja tej myszki dobrze nie wspominam... a jaka masz teraz logitecha ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 poszukaj mojej wypowiedzi o myszkach bezprzewodowych a4techa, moze nawet je znajdziesz na tej lub na poprzedniej stronie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Odpowiem Ci tak : moze ja mialem pecha ale przeszedlem prze 4 takie myszki (wszystkie wymieniane na gwarancji ) i w koncu zmienilem na Logitech (troche doplacilem) i sie oplacalo . W kazdej sie cos rypalo najczesciej optyka siadala i zonk po calosci . Moze jestem jedyny ale ja tej myszki dobrze nie wspominam... a jaka masz teraz logitecha ? MX 700 tyle , ze przywiozl mi ja wujek z Niemiec wiec nie musialem duzo doplacac (za stara oddali mi kase w sklepie :) ) Z tego co sie orientuje to u nas chyba cos stoi za 300zl :( mnie wyszla niecale 45€ wiec sie oplacalo . Jak dolozysz jakies 60-80zl to powinienes juz znalesc cos ciekawego na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
<SmILek> Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 niepolecam.. o ile optyczna w wydaniu A4techa ujdzie ..ba nawet dobre ma to te bezpoprzewodowe to liupa:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 niepolecam.. o ile optyczna w wydaniu A4techa ujdzie ..ba nawet dobre ma to te bezpoprzewodowe to liupa:Pja mam i jestem bardzo zadowolony. napisze to poraz 153, ze precyzje mam taka sama jak na M$ optical mouse blue, ktora mialem wzesniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 niepolecam.. o ile optyczna w wydaniu A4techa ujdzie ..ba nawet dobre ma to te bezpoprzewodowe to liupa:Pja mam i jestem bardzo zadowolony. napisze to poraz 153, ze precyzje mam taka sama jak na M$ optical mouse blue, ktora mialem wzesniej. chociaz mam dwa dni ale narzekac na precyzje nie moge - a testowalem , bawilem sie itp ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...