AndiDVB Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 siemka szukam sterow do mojej ATI HIS 9800 zeby w 2D i 3D miala rozne wartosci bez zmiany recznej w Riva tu.. przed wlaczeniem gry w 3D ?????? Wlasnie starszemu zmienilem w kompie karte na MSI 5600 256 DDR i ona wlasnie ma taka funkcje z ustawieniami na 2D i max na 3D . PS. oczywiscie chodzi mi o taktowanie rdzenia i DDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shake Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 siemka szukam sterow do mojej ATI HIS 9800 zeby w 2D i 3D miala rozne wartosci bez zmiany recznej w Riva tu.. przed wlaczeniem gry w 3D ?????? Wlasnie starszemu zmienilem w kompie karte na MSI 5600 256 DDR i ona wlasnie ma taka funkcje z ustawieniami na 2D i max na 3D . PS. oczywiscie chodzi mi o taktowanie rdzenia i DDR RadClocker + RadLinker http://www28.brinkster.com/chrisww1942/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...