Deacon_Frost Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Witam! Zainastlowałem sobie TweakXP 3.01 w wersji pełnej, działał jakiś czas bez zarzutu, aż tu nagle przy włączaniu systemu pewnego dnia pokazuje się napisz na szarym oknie: -W nagłówku (na niebieski tle): "trantask.exe - Błąd apilkacji" - W oknie (szate tło): "Aplikacja nie została właściwe zainicjowana (0xc0000005). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikacje." Klikam i Tweak działa normalnie, bez zarzutów... Uninstalowałem go, i potem ponownie instalowałem-ciągle to samo?! Czy można temu zaradzić?? Z góry dzięki za odpowiedź!!! Pozdrwiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 NIE TEN DZIAŁ, przenosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 kurcze mam ten sam blad... mialem dawno temu wersje tweak 2.x a kilka tygodni temu chcialem instalnac wersje 3.0 i co? wywala mi ciagle blad: teraz nie moge zainstalowac wogole tweaka 3.0 i (!) 2.x .. co wiecej uruchamiajac takie progsy antyspamowe jak CWShredder czy HijackThis lub instalujac jakis inny progsik TEZ WYSKAKUJE MI TEN BLAD! wie ktos moze jak mozna to naprawic? szukalem na necie ale nic nie znalazlem :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 3 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2004 Bycmoze jakas biblioteka wspoldzielona zostala uszkodzona. Tez mialem TweakXP full, ale u mnie takich problemow nie sprawial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...