mamuuut Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Kupilem pompe eheima 3500l/h , niestety doszedlem do wniosku ze nie jestemw stanie zamontowac jej w budzie bo nie mam na nia miejsca, alternatywa istnieje ale nie wiem czy sie uda, otoz wpadlem na pomysl zamontowac ja do goru nogami podczepiona pod sufit obudowy, czy posiadacze EHEIMOW maja jakie kolwiek doswiadczenie a taka operacjia, konkretnie chodzi mi o to czy nie ma jakich kolwiek przeciwskan na takie warunki pracy pompy !! ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oRh Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 hmm z tego co wiem to nie wolno umieszczac pompek "do gory nogami" bo pomka nie moze pompowac "w dół", ale niejestem posiadaczem eheima :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuuut Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 aha, moze ktos jeszcze sie wypowie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Spokojnie mozesz ja tak umiescic. Podczas rozruchu bedziesz tylko musial tak zalac uklad zeby pompka zlapala wode gdyz ona bedzie nawyzej umieszczona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 mozesz ją dac na wysokosci jakiegos rezerwuaru np : 5.25 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mamuuut Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 dziekuej wam wszytskim caluje was po dupkach PS jak beda jeszcze jakies uwagi tprosze nie krepujcie sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Czyli innymi słowy - niech powierzchnia wody w układzie będzie najwyższym punktem EDIT : dziekuej wam wszytskim caluje was po dupkach Hehe, takiego podziękowania chyba nie było :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2004 dziekuej wam wszytskim caluje was po dupkach PS jak beda jeszcze jakies uwagi tprosze nie krepujcie sie LOL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...