Skocz do zawartości
Slayer

Krótki Kaszel

Rekomendowane odpowiedzi

Odezwały się we mnie stare, dosyć komiczne czasy punkrockowe, więc wyciagnołem stare graty z piwnicy i dawaj słuchać zażynaczy na 3 rytmy- to ma dalej siłę!!!

Czy ktoś słuchał/ a dalej Krótkii Kaszel?? Kiedyś miałem prócz płyty Punk's not Dead jakąś jeszcze składankę, gdzie były zupełnie inne uwory jak "Maszerują łysi, maszerują...i" i chyba "Zabij skina s<span style="color:red;">[ciach!]</span>ysyna" ;)jakieś inne wyglądające jak jedno wielkie demo ( nie przypomnę sobie :|)Ktoś sie orientuje, co to było za fraństwo?!! Wogóle gdzieś mozna jeszcze kupić kasetę/ CD tego zespołu, bo moje kopie ( oryginalne!!) już nie za bardzo są :? ?!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aj tam, nie ma jak czuby!!!!! :D

PS- dorwałem zaginioną płytę z pewnego P2P :twisted: . Ale jak tylklo dorwę tą płytę gdziekolwiek w sklepie, to kupię i ze 2 oryginały, bo jakość niestety niewiele leprza niż mojej zajechanej kasety- ale i tak giiiiit!!!!!! :D :twisted:

Znacie może jakąś stronę z tekstami piosenek tego zespołu? :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No coś dużo ludzi weszło na posta, ale mała odpowiedzi :|

Ale co tam- niedługo robię "samoróbę" koszulki zespołu Krótki Kaszel ( na podstawie zdjęcia "Punks not Dead", zobaczymy, co z tego wyjdzie ( zrobię czarną i białą ) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi