bruce Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 no wlasnie..... kiedys uslyszalem takie haslo w jakiejs telenoweli polskiej chyba i gdy tak beztrosko mylem sie wczoraj pod prysznicem jakos mi sie to przypomnialo ;p ktos wie o co w tym chodzi?? czy ma to zwiazek z religia?? i ogolnie z czym to sie je ;p gogle znajduja tylko cos jak zostac ksiedzem bla bla bla ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 skad takie pomysly... :D Przypadeczkiem nie popapralo waszmosci? :P;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 nie :> cos sobie kiedys obiecalem i chce miec motywacje ;] serio pytam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 hehehe to byli "Złotopolscy" pamietam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Ślubować sobie można ale życie swoje prawa ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 hehs...... ale kurcze jak, a raczej gdzie sie je sklada?? w kosciele?? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Przed kumplami innej instytucji nie ma. Zbiera się kilku kumpli co obraziło się na kobitki albo mają jakąś blokadę i sobie ślubują, że nie będą się pykać i nie ożenią się, potem chyba mądrzeją Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 wolalbym moc sie stukac, ale zostac kawalerem.... ;) joke ;] coz...jednego takiego kumpla juz mam...mhmmmm....no to szukam dalej :> dzieki ;p albo kurna mac do notariusza pojce!! ;] to jest mysl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Pojdz do lekarz, przerwie Ci conieco i juz nie bedziesz o kobitkach myslal. A przy okazji zaczniesz ladnie spiewac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 taki mlody a juz sie zeniaczki boi :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 taki mlody a juz sie zeniaczki boi :] A czego sie tam bac, zawsze mozna rozwod ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> :) (panstwoy ofcorse, kto tam sie do kosciola pcha to juz jego sprawa:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Ale jak jest kościelny to i rodzina się pobawi i jakieś fanty wpadną i noc poślubna oczywiście jest w planie :) i rodzice w spokoju starości doczekają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 bruce, pomyśl jeszcze,,, mi sie to kojazy z samookaleczeniem,,, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Od razu mi sie przypomniało: KLARA Anielo - podaj rękę, złożymy tu śluby, nam wiecznej chwały a im wiecznej zguby RAZEM Przysięgamy na kobiet czułość niewzruszoną, nienawidzieć ród męski, nigdy nie być żoną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaros Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ale jak jest kościelny to i rodzina się pobawi i jakieś fanty wpadną i noc poślubna oczywiście jest w planie :) i rodzice w spokoju starości doczekają. A jak nie ma kościelnego to wesela nie można zrobić ?? Ja tam nie mam zamiaru paść darmozjadów kościelnych ale z wesela nie rezygnuję [no bo niby z jakiej racji??] ;-)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 aha...no wiec....juz PO :> zostane starym kawalerem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 aha...no wiec....juz PO :> zostane starym kawalerem :> tak tak a ja stara panna :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 a swistak siedzi i zawija ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Cóż. Teraz jest lansowany model partnerstawa bez związku małżeńskiego! Trudno Ci nie będzie ;) Ale ja bym tam wolał jakąś jedną, rozsądną partnerkę życia znaleźć a nie zmieniać co chwilę, albo co gorasza zostać w... celibacie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Co wy wszyscy mozecie wiedziec o malzenstwie... po wypowiedziach widac ze jestescie baaardzo mlodzi 8) Bruce, masz calkowita racje unikaj tak zwanych zwiazkow (uwielbiam anglojezyczna przerobke - relationshit). Nie twierdze ze to zle ale najpierw trzeba z kobieta beczke soli zjesc i dlugo z nia pomieszkac zanim sie przekonasz ze warto, zeby sobie potem zycia nie spieprzyc przez szczeniackie zauroczenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Dzięki za te słowa, S_Works! Już się martwiłem, że 25 lat to już coś, ale skoro jestem baaardzo młody... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 zostane starym kawalerem :>Mogęż przypomnieć ci ten tekst, kiedy będziesz szukał pierścionka zaręczynowego albo rozsyłał zaproszenia na ślub? :> 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Dzięki za te słowa, S_Works! Już się martwiłem, że 25 lat to już coś, ale skoro jestem baaardzo młody... ;) Podejrzewam ze czujeszdz sie jak stary wyga, ale gdy ja juz umialem czytac ciebie jeszcze nie bylo... 8) Poza tym moja wypowiedz raczej dotyczyla sie innych postujacych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 I właśnie to mi się podoba na Tweaku! Można być siedmioletnią Marysią ze wsi "Trąbki Wielkie" a i tak twój głos liczy się tak samo, jak statecznego przemysłowca z Warszawy! To jest dopiero równość :) Stary Wyga ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 5 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2004 Tez mi sie to podoba, ale korzystajac z praw oldboya omijam dyskusje o hip-hopie i anime :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...