pio Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Chcę sobie sprawić nową klawiaturę i bardzo zależy mi na tym, żeby była niesłyszalna, chodzi mianowicie o to, żeby podczas nocnej pracy przy komputerze nie było słychać charakterystycznego dźwięku klawiszy. Bo cóż z tego, że wyciszyłem obudowę tak, że wentylatory, z odległości metra są praktycznie niesłyszalne, skoro podczas pisania na klawiaturze wytwarzam hałas, przez który mój współlokator z akademika nie może spać. Czekam na poważne propozycje i z góry dziekuję za pomoc. Acha, bym zapomniał nie szukam klawiatury multimedialnej tylko standardowej klawiatury 102 klawisze plus ewentualnie 3 do zarządzania energią. Cena nie gra roli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 chyba wiem o jaka cisze tobie chodzi, w czytelni na uczelni ;) jest taka klawiaturka genius, naprawde cichutka, kaliwsze pracuja jakby na gabce, tylko nie wiem niestety jaki to model... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Byl tutaj watek o klawiaturach "slim" "flat" czy jak je tam zwa. To takie z klawiszami jak w notebooku. Powinny Cie zadowolic poziomem generowanego dzwieku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2004 dokladnie tak jak mowi bigfan z tego typu klawiatur mam chicony ale ma juz pare latek ( pierwsza bezprzewodowka) i est calkiem cicha a z obecnie produkowanych tego typu to logitech ultra flat X za okolo 130-150 zeta lub diNovo! za 1300 :) sa jeszcze chyba ze 2 -3 dostepne na rynku i tansze od tego logitecha ale to musisz poszukac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 A po co doradzacie takie drogie klawiatury. Ja mam BTC (ta za 20-30zl) i jest praktycznie nieslyszalna. A jak sie wspolokatorowi nie podoba to zaproponuj mu piwko na sen i bedzie ok ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 najlepsza w cenie do 100 zl jest Logitech Black OEM dalem cos 50 dyszek ale chodzi ewidentnie bardziej miekko i ciszej od Logitecha pelnego np za 140 zl :) ew mozesz sobie wydziargac na szydelku tlumiki do opuszkow palcow z kociej siersci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mart!nek Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 najlepsza w cenie do 100 zl jest Logitech Black OEM dalem cos 50 dyszek ale chodzi ewidentnie bardziej miekko i ciszej od Logitecha pelnego np za 140 zl :) ew mozesz sobie wydziargac na szydelku tlumiki do opuszkow palcow z kociej siersci ;) Raczej go to nie zadowoli :D Sam mam, tylko że szarą i niestety, jest lepiej, ale dalej głośno, spać przy siostrze siedzącej na gg dość trudno... Jak już poprzednicy mówili - albo loga flata, albo jakis jego tanszy odpowiednik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...