CePeK Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Ja dzisiaj sms`a wysłałem do Ojca na egzaminie bo nie byłem pewien odpowiedzi ;) Niestety nie włączył komórki jeszcze :| Z drugiej strony się cieszę, bo wiem, że zrobiłem samemu ;) PS.Kalkulator :?: A niby do czego mógł być na tym teście potrzebny :?: Wszystko można było w głowie wyliczyć, a jak nie to i tak musiałeś zapisać obliczenia ;) No nic, życzę dobrych wyników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 A ja zrąbałem przez straszne głupie błędy :( Np. zapomnaiłem jednostek dopisać :( lipa ale zobaczy się jak to będzie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Przejrzałem te testy i na mój gust, matma była troszke trudniejsza (nawet, gdybym pisał ją dzisiaj, to nie uzyskałbym tych 47 ptk.) a human łatwiejszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 Qrcze pisałem matme z tamtego roku jako sprawdzian z matmy i miałem chyba też 47 albo nawet 48 :) Ale w tym roku coś kolo 40 poleci :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 u mnie przy dobry sprawdzającym tych testów z matmy i z polaka zakręce sie między 80-90 pkt ... jest tu ktoś z Lublina ze Staśka ILO ?? ile trzebabyło mieć pkt. żeby się tam dostać ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Ja z mamtmy jestem mega zadowolony,na prubnych olałem,i z majzy było 25pkt:P a z polaka 22:P(ale wstyd)a teras jak spr to z majzy z samcyh zamk... mam 21:D,a pisałem sam!,ale polaka się boje bom zwalił troche:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krss0r Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Z maty mam ok. 30 pkt, z polaka pewnie będe mial niewiele wiecej ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 nie mowcie teraz, ze z kumana bedziecie mieli tyle i tylew, lub z matmy tyle i tyle ja bylem pewnyt ze bede mial kolo 60-70, a mialem ponad 80 :) zalezy czy trafiliscie z wypracowania pod egzaminatora (czy mu sie styl spodoba itp) ze scislego.....to juz bardziej mozna przewidziec, ale w domu uznacie, z ezrobiliscie odbrze, a pozniej sie okaze, ze gdzies jednostek nie wpisaliscie or something ;] i wynik moze byc diametralnie rozny od przypuszczen ;p wiec ani sie nie cieszcie, ani nie zalamujcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 @bruce - My jesteśmy poprostu realistami :cry: :wink: :roll: :lol: hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...