reed Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 O poziomie forum to prosze sie raczej nie wypowiadac, zwlaszcza o jego zanizaniu. Czy to moderatorzy zanizaja je ?? Nie zwrociliscie uwagi ze poziom forum leci na ryj wraz ze spadkiem sredniej wieku na froum ?? Moze tego nie zauwazyliscie, a to dosc ciekawy symptom. Zreszta nie bede sie wypowiadal wiecej w tym topicu, kto mysli i rozumie to wie co jest grane, z reszta nie bede dyskutowal, poniewaz nie warto, a prowadzi to tylko do szargania resztek nerwow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Wawelski Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Wawelskiego kilka uwag na pożegnanie: 1. Dziękuję wszystkim, którzy mi zwrócili uwagę, że "było" i dziękuję za podanie linka (nie udało mi się znaleźć tego tematu, ale przecież nie o to tutaj chodziło) - patrz punkt 9 regulaminu (ale co tam, przecież pomimo wstępu, że regulamin dotyczy wszystkich - przecież moderatorzy są równiejsi). 2. Jak napisałem, nie akceptuję, gdy wykorzystuje się swoje stanowisko do załatwiania prywaty - i nie ma znaczenia, czy to przyklejenie postu, przydział tony węgla, ochrona willi ABWerą, umorzenie sprawy przez prokuraturę, szukanie „porwanej” córeczki aparatem państwowym czy akt łaski prezydenta dla syna ex towarzysza partyjnego. Nie podoba mi się też, że dla większości Polaków to normalne zachowanie i też by to robili będąc mając odpowiednią władzę. Nie dziwię się zatem, że partia, której jedynym hasłem jest sprzeciw przeciw temu zdobywa takie poparcie (ale sami też to wykorzystują stanowiska w ten sam sposóB). A tym samym nie ma dla mnie miejsca w towarzystwie moderowanym przez ludzi, dla których jest to najnormalniejsze w świecie i godne pochwały. 3. Gratuluję jedności moderatorom - ważne, by mieć zwarte szeregi. Jesteście wielcy, a użytkownicy forum się nie liczą - to tylko motłoch, którym macie za zadanie pomiatać. "Może byś wrócił do Piotrka Urbankowskiego. To jest świetny koleś - pracowity i lojalny, lubię go i cenię. Precz z siepactwem. Chwała nam i naszym kolegom. Ch... precz!" 4. Tak z ciekawości, za co dostałem bana? Nikogo nie obrażałem, nie dyskutowałem nad regulaminem (nie ma tam zapisu, że moderatorzy są równiejsi). Czy też zwyczajnie, gdy brakuje siły argumentu, to użyliście argumentu siły (zarówno mięśni Reeda, jak i panelu administracyjnego)? 5. Oskarżanie ludzi, którzy mają podobne poglądy do moich o korupcję - to też podpada pod regulamin. Uuups. Sorki. Zapomniałem, że regulamin nie dotyczy moderatorów. Mogą wyzywać, grozić rękoczynami itd (do czego ja się nigdy nie posunąłem) i nie dostaną bana. Bo niby od kogo. 6. Żegnam moderatorów i życzę owocnego wykorzystywania Władzy, Pozycji i Siły Jedności. 7. Żegnam użytkowników - do zobaczenia na innych forach i grupach dyskusyjnych. Dziękuję za pomoc, jaką tu otrzymałem (zwłaszcza przy konstruowaniu WC - BTW niebawem upgrade, ale o tym już nie tutaj) 8. Wszelkie moje wypowiedzi, pomysły jak i tych kilka fotek, które zamieściłem na tym forum pozostawiam na licencji "GNU" - do woli można je powielać i publikować, pod warunkiem pozostawienia informacji o autorze. Bez odbioru. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacex Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 i po co ten post ? czegoś tu nie rozumiem, przychodzicie tu po to zeby sie pienić ? ROTFLNie, ja tu jestem, żeby dowiedzieć sie o komputerach rzeczy, których nie wiem od tych, którzy wiedzą więcej ode mnie a mam prawo przeglądać i wypowiadać się w każdym temacie. Jeśli taki dział jak "O serwisie..." istnieje to naturalne jest, że czasem do niego zajrzę. Nie jestem przeciwko modom/adminom (popieram wasze zwiększone uprawnienia i "twardą moderację") ale nie banujcie ludzi bez uzasadnionej przyczyny! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_i_t_t Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 -> Pitt teraz powiedz mi w KTORYM POSCIE, zachowalem sie jak rozshizteryzowany goowniarz ?Kto dzialal na cisnieniu ? Kto wyzywal ? Kto obrazal ? Kto zlamal jako pierwszy regulamin ?.Za gowniarza sie nie uznaje ,zreshta tych kilku co mnie kojarzy raczej powinno sie zgodzic. Przecież nie mam do Ciebie żadnych pretensji - widocznie nieopatrznie mnie zrozumiałeś. Napisałem wyraźnie, że moje spostrzeżenie jest ogólne i nie dotyczy akurat tylko i wyłącznie tego wątku. Fakt - kultura i poziom na forum spada że hej, ale to już zależy od userów którzy de facto je tworzą. Czego można się spodziewać jeśli spora część 'klienteli" nie potrafi sklecić poprawnie i logicznie jednego zdania (o ortografii to nawet nie wspomnę). Smutne, ale prawdziwe :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 i po co ten post ? czegoś tu nie rozumiem, przychodzicie tu po to zeby sie pienić ? ROTFLNie, ja tu jestem, żeby dowiedzieć sie o komputerach rzeczy, których nie wiem od tych, którzy wiedzą więcej ode mnie a mam prawo przeglądać i wypowiadać się w każdym temacie. Jeśli taki dział jak "O serwisie..." istnieje to naturalne jest, że czasem do niego zajrzę. Nie jestem przeciwko modom/adminom (popieram wasze zwiększone uprawnienia i "twardą moderację") ale nie banujcie ludzi bez uzasadnionej przyczyny! WIERZ MI, ŻE JEŻELI UŻYTKOWNIK PRZYCHODZI TUTAAJ WŁAŚNIE PO TO BY ZGODNIE Z REGULAMINEM KORZYSTAC Z FORUM, TO NIKT SIE DO NIEGO NIE CZEPIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Mysle ze nie mamy o czym dyskutowac. Teamat wyczerpany az nad to. Niestety jego skutki widzimy ze sa tragiczne. Jezeli Pan RaV ma jakies pytania badz watpliwosci zapraszam na gg: 1495978 To samo sie tyczy Pana Wawelskiego Zamykam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Przykro mi, iz znowu musze sie wypowiadac w takich okolicznosciach, ale skoro zostalem w sumie zmuszony przez okolicznosci niniejszym to czynie. Na wstepie chcial bym przypomniec cos co kilka razy juz chyba powtarzalem i co jest skierowane glownie do prowodyra calego zajscia: Bycie moderatorem na forum jest wybitnie niewdziecznym zajeciem. Nie dosc, ze nie placa to jeszcze trzeba siedziec, pilnowac i byc obiektem zawisci czy wrecz nienawisci. Czy uwazasz, ze *drobne* rekompensaty sie im nie naleza za to, ze poswiecaja ICH czas na to, zeby forum bylo miejscem dyskusji a nie, ze tak slicznie porownam komentarzami na onet.pl Czy naprawde mozliwosc przyklejania swoich ogloszen, konto pocztowe czy ogloszenia w podpisie to jest godna i adekwatna rekompensata ich trudow? Czy sprawia ona, ze czujesz sie poszkodowany, gorszy, whatever? Jeszcze bardziej mnie zdziwil poprzedni watek o przyklejaniu plyt. Bede w tym momencie zlosliwy, bo w sumie zostalem sila przyciagniety do gaszenia pozaru na ktory specjalnie czasu nie mam. Czy ktos uwaza, iz fakt ze niektore plyty zostaly odklejone jest wynikiem wstretnego spisku moderatorow majacych na celu uprzykrzenie zycia tym wstretnym cholernym i durnym czytelnikom ktorzy sie wiecznie czegos czepiaja? Badzmy powazni. Chcesz o cos zapytac, poprosic, zwrocic uwage? Fajnie cieszymy sie, ze masz wnioski. Ale jesli je zglaszasz w formie ataku personalnego to przykro mi, ale jesli liczysz na ich pozytywny odbior to zycze szczerze powodzenia w zyciu z taka postawa. Wniosek koncowy: Ja porozmawiam z moderatorami, zeby nieco mniej zywiolowo reagowali w takich sytuacjach. Szczerze mowiac ten watek nadawal sie do zamkniecia po pierwszym poscie z komentarzem ktory zawarlem w pierwszej czesci mojej wypowiedzi. Obaj Panowie obdarowani zakazem wjazdu maja czas na ochloniecie. Tak do 3 maja. Przemyslcie, uspokojcie sie, pojdzcie z fruzia do kina, cokolwiek. Przestancie pluc jadem na ludzi bo nigdy nie bedziecie dobrze postrzegani przez swiat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...