Storm211 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Jak a moze podpowiecie czym zrobic samemu ikonke?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizc Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Chyba można zgnieść na chama tapetę do rozmiaru ikony (48x48 ?) używając Painta i potem zmienić rozszerzenie na 'ico' :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm211 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 ale ja ja chce zrobic sam np wpisac wyraz jakis i robiłem ja w paincie ale nie dalo rady tzn niby zapisuje ale nie moge jej potem użyc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 eee musi dać rady: zapisujesz 256 kolorową bitmape i zmieniasz rozszerzenie na ICO. Ewentualnie jak korzystasz z Delphi [bądź innego środowiska Borlanda - ale tego pewien nie jestem] to masz program ImageEditor... I w nim latwo zapiszesz jako ICO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zrób zwykłe małe bmp, a potem użyj programu do konwersji, np. bmp2ico. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klekot Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 albo zrob w paincie potem otworz to w infranview i w infranview zapisz to jako ico Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorol Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Jak a moze podpowiecie czym zrobic samemu ikonke?? Dała by mi swojego e-maila to by dostała fajny programik po polsku, którego nawet instalować nie trzeba...a prosty, a łatwy w obsłudze i skuteczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 Jest wiele edytorow ikon, wystarczylo tylko uzyc google. http://www.google.pl/search?q=Icon%2Bedito...UTF-8&hl=pl&lr= Microangelo - taki fajny edytorek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...