zytek Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Podobno 3.03 jest szybszy od 3.08 - czy ktoś to z Was też zaobserwował? Oraz.. czy ew. mógłby mi ktoś wyslać na zytek@ostrow-wlkp.net wersję 3.03 ? Windowsową, bo liczę pod emulatorem na linuksie, szybciej idzie ;] Zobaczymy czy na 3.03 zjechał bym z czasem jeszcze niżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 3.03 u mnie szybszy o jakies 15 min (Barton @ 2310 MHz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zytek Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Oho, u mnie powinno być podobnie, jeśli nie lepiej.. wygooglowałem sobie binarkę, zaraz odpalę i zmierzę czas ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ja mam 3.03, ale nie mam porownania do 3.08 bo jednoczesnie podkrecilem procka, ale wydaje mi sie ze szybxciej liczy, bo teraz proc znow chodzi na 2083. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 u mnie jednostki na 4.1 teraflopa liczylo powyzej 4 h lub 2-5 minut ponizej a teraz w 3:35-40 sie wyrabia jeszcxze zalezy co robie na kompie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zytek Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Hm.. zapuściłem seti jak mnie nie było i miałem czasy 98 - 134 minuty (na 4 przeliczone jednostki to były skrajne czasy) więc nie jest najgorzej. ;) Zobaczę potem na 3.08 jak liczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeSeL Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ja tam licze na starej wersji - 3.03 - i jestem zadowolony jest troche szybsza to fakt :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Ja tam nie czituje... licze na 3.08 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 me to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 ale to forum sie sadzi ... 3 posty mi wyrypalo na raz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 fuxmen ... mozesz liczyc jak uwazasz ze to ci pomoze :) Cheat to cheat :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 to nie czit jak sie nie boisz atakow to licz na 3.03 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 ja sie nie boje atakow ;] i licze na 3.03 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 uu .. niemiec tez cheatuje :D .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 wkoncu ten kliuent byl wydany przez seti wec to nie czit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 FiDO i Chaos czemu nie liczycie na 3.03 :lol: :?: wszyscy inni juz chyba to robia :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ATLON Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 ja tam licze na 3.08 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 to zacznij na 3.03 chyba cie binladen nie dopadnie :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Używacie tego: ftp://alien.ssl.berkeley.edu/pub/setiatho...nnt-cmdline.exe Czy jakiejś innej magicznej wersji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 my uzywamy wersje od snapa tylko on chyba nas cos oszukuje bo liczy po pareset WU dziennie a nam czasy po pare minut sie zwiekszyly :wink: a na serio to moja 3.03 nazywa sie tak: setiathome-3.03.i386-winnt-cmdline jak cos to wal do mnie na priv moge ci wyslac albo poszukaj ktos dawal linka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zytek Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Używacie tego: ftp://alien.ssl.berkeley.edu/pub/setiatho...nnt-cmdline.exe Czy jakiejś innej magicznej wersji? To wersja na procesor alpha, na oficlanjek stronie projektu nie ma 3.03 do ściągnięcia, trzeba zdobyć "od kogoś" ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 no właśnie, a zastanawiałem się dlaczego mi niedziała ;) Kto by mi pożyczył dobrą wersje?? /// 627246@wp.pl /// Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 więc sprawa jest taka,że kumpel ma okazje ruszyć na 2 kompach w firmie z seti z tym,że po ruszeniu wyskakuje socket error.czy jest na to rada?w sumie się tego nie instaluje,więc nawet jak są ograniczenia to chyba chodzi tylko o porty.niby nic nadzwyczajnego,ale 2 celki 1.7 się marnują :) i może jest na to sposób? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 http://members.lycos.co.uk/fuxmen/setiatho...nnt-cmdline.exe drzyjcie z tąd :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisq75 Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 zrobilem experyment z katalogi SETI wywalilem klienta 3.08 i w to miejsce wstawilem 3.03 bez zmiany nakladki i o dziwo dziala!!! no i jest szybszy o wiele na moje jakies 15min WU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 moze poinstaluje na kompach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 2 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2004 Tyż zapuściłem 3.03, narazie tylko na swoim kompie, zobaczymy przez noc ile policzy. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...