_RAZOR_ Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Problem ten jest zwiazany z blokowaniem zalacznikow przez ten program. Gdy np. ktos do mnie cos wysle w e-mailu np. jakis zalacznik outlook blokuje go i pisze, ze " Program Outlook Express usunal dostep do nastepujacych niebezpiecznych zalacznikow w twojej poczcie:...". Nie wiem co z tym mam zrobic jest to troche denerwujace. Ktos mi poradzil zebym zainstalowal jakiegos antywirusa ktory po przeskanowaniu pocztu odblokuje mi te zalaczniki, ale nie chcialbym instalowac zadnych programow. Glownie interesuje mnie czy da sie to ustawic w programie albo w inny sposob. Z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusioo Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Hmmm w opcjach OE powinno być aby pozwalał na załączniki. W ostateczności siakiś tłiker typu TweakXP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Nie powinno byc tylko tak jest. Opcja "zezwalaj na zapisywanie..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gusioo Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Nie powinno byc tylko tak jest. Opcja "zezwalaj na zapisywanie..."Nie mam OE więc nie byłem pewny. Korzystam z Sylpheed :cool: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_RAZOR_ Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Ok. Dzięki już znalazłem w zakładce " zabezpieczenia" " nie zezwalaj na otwieranie i zapisywanie załączników ...". Kurde wcześniej tego nie zauważyłem :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrtnt Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 Swoją drogą nie radze wyłączać tej opcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzi Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Swoją drogą nie radze wyłączać tej opcjiAlbo po wylaczeniu myslec tj. wylaczyc automatyczne uruchamianie zalacznikow (np w html czy jakistam skryptach) czyli wylaczyc przegladanie poczty w html. No i w ogole najlepiej wykozystac te podkrecone sprzety i trzymac monitor antyvirowy w systemie chodzacy caly czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...