Kwiecień Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 http://www.thecrucible.ca/reviews/tower112/index.htm Co sądzicie o tym "maleństwie" :lol: Ciekawe kiedy będzie dostepny w polsce i za ile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archimonde Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 Ja bym się bał załozyć, bo nie wygląda bezbiecznie, ale chłodzi zaj..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2004 pewnie tani nie bedzie, ciekawe czy uda mu sie zblizyc do wynikow SP97. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ven0m Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Bez dodatkowych mocowań do obudowy, nawet bym o tym nie myślał. Przecież to ogromna masa (nawet TT nie podaje ile ale nawet wersja alu waży sporo). Do tego masa nie jest bezpośrednio na płycie głównej, ale z daleka od niej, co zwiększa ramię siły. Już mogę sobie wyobrazić ludzi, wożących budy z takimi radiatorami na lanparty, w pozycji pionowej bez zabezpieczeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 Jak tylko pojawi się w PL to zamawiam :D Ile by nie kosztował :D To MUSI być wydajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ven0m Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 "hitpipy" wymagają pewnej różnicy temperatur między elementem chłodzącym i chłodzonym. Tak więc, nie ma co się spodziewać wydajności chłodzenia wodą. Z drugiej strony przy tak ogromnej powierzchni, radiator ten powinien utrzymać temperaturę przy wysokim obciążeniu - jak Prescotty. Ciekawi mnie, jak będzie się sprawował na Bartonach M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2004 u mnie miedzy WC (uriel, atira, weeland, mj1000, papst) a sp97 z nołnejmem na nim jest 1st na korzysc WC ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...