Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

gdzie w niecie mozna zamowic "okna" do obudowy wycinane na zamowienie ?

gdzies to widzialem ale nie moge znalezc...

www.pc-tuning.pl

www.overclocking.com.pl

ale to sa gotowe szybki,nie wiem czy rzna na zamowienie, napisz do nich, najlepiej kupic uszczelke i szybe o jakims ciekawym ksztalcie zamowic u szklarza, wychodzi naprawde tanio, polecam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z plexy szyby nie kupuj, przetrzesz 3 razy szmatka i juz cala porysowana bedzie  :?

w rzeczy samej, szyba jest nieporownywalnie lepsza od plexy, i dobry szklarz wytnie dowolny kstzalt, moja duza i nieregularna kosztowala 45 zeta (4mm gr), oszlifowana of korz, ksztalt taki jak tutaj : http://www.pcparadox.com/article.php?a=83&p=1

imho plexa suxx 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm ale szybe chyba latwo zbic :(

Zalezy od wielkosci i od grubowsci. Jezeli bedzie takiej wilkosci jak bok i ok. 4mm gruba to na pewno podczas normalnego uzytkowania tego nie zbije chyba ze przyniesie mlotek i powiesi go na wahadle a kompa postawi na drodze wahadla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie ile moze kosztowac taka szyba, na prawie caly bok kompa z wycietym otworem pod wiatrak 80mm, albo jak wyciac taki otwor w tej szybie samemu.

moja szybka na prawie caly bok big towera 40 x60 kosztowala 45 zeta (ale miala duzo lukow i zaookraglen i szklarz mial duzo roboty), 4mm gr szyba - oszlifowane krawedzie, bez otworuna wentyla , poprzednia szyba z otworem 92mm o wymiarach 35x35 cm kosztowlala 10 zeta za szybe+ szlifowanie a 10 zeta za otwor na wentyla, lespiej nie wycinaj samemu, to nie plexa, juz niech szklarz zarobi ta dyche a bedziesz mial dobrze zrobione i szyba nie walnie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam pytanie ile moze kosztowac taka szyba, na prawie caly bok kompa z wycietym otworem pod wiatrak 80mm, albo jak wyciac taki otwor w tej szybie samemu.

moja szybka na prawie caly bok big towera 40 x60 kosztowala 45 zeta (ale miala duzo lukow i zaookraglen i szklarz mial duzo roboty), 4mm gr szyba - oszlifowane krawedzie, bez otworuna wentyla , poprzednia szyba z otworem 92mm o wymiarach 35x35 cm kosztowlala 10 zeta za szybe+ szlifowanie a 10 zeta za otwor na wentyla, lespiej nie wycinaj samemu, to nie plexa, juz niech szklarz zarobi ta dyche a bedziesz mial dobrze zrobione i szyba nie walnie :)

OK Holman dzieki za rade. Jesli faktycznie tylko tyle to kosztuje to bedzie czadzik jak zapodam szybke zamiast tej zakichanej plexy. Az mnie juz reka swierzbi zeby w sobote wyciac to okno. Bedzie zajebiscie wygladalo. Widziales juz to demko. Jak nie to odpal sobie to co jest mniejsze. CZADZIK :) :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...