Gucio Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 gdzie w niecie mozna zamowic "okna" do obudowy wycinane na zamowienie ? gdzies to widzialem ale nie moge znalezc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 pleksa ? szyba lepsza , nie rysuje sie tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2002 Albo wstaw se lustro...(zajeb...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 gdzie w niecie mozna zamowic "okna" do obudowy wycinane na zamowienie ? gdzies to widzialem ale nie moge znalezc... www.pc-tuning.pl www.overclocking.com.pl ale to sa gotowe szybki,nie wiem czy rzna na zamowienie, napisz do nich, najlepiej kupic uszczelke i szybe o jakims ciekawym ksztalcie zamowic u szklarza, wychodzi naprawde tanio, polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 z plexy szyby nie kupuj, przetrzesz 3 razy szmatka i juz cala porysowana bedzie :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 z plexy szyby nie kupuj, przetrzesz 3 razy szmatka i juz cala porysowana bedzie :? w rzeczy samej, szyba jest nieporownywalnie lepsza od plexy, i dobry szklarz wytnie dowolny kstzalt, moja duza i nieregularna kosztowala 45 zeta (4mm gr), oszlifowana of korz, ksztalt taki jak tutaj : http://www.pcparadox.com/article.php?a=83&p=1 imho plexa suxx 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asker Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Hmmm ale szybe chyba latwo zbic :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Hmmm ale szybe chyba latwo zbic :( to kupi chratowana i podwojnie skejana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2002 Hmmm ale szybe chyba latwo zbic :(Zalezy od wielkosci i od grubowsci. Jezeli bedzie takiej wilkosci jak bok i ok. 4mm gruba to na pewno podczas normalnego uzytkowania tego nie zbije chyba ze przyniesie mlotek i powiesi go na wahadle a kompa postawi na drodze wahadla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Mam pytanie ile moze kosztowac taka szyba, na prawie caly bok kompa z wycietym otworem pod wiatrak 80mm, albo jak wyciac taki otwor w tej szybie samemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Mam pytanie ile moze kosztowac taka szyba, na prawie caly bok kompa z wycietym otworem pod wiatrak 80mm, albo jak wyciac taki otwor w tej szybie samemu. moja szybka na prawie caly bok big towera 40 x60 kosztowala 45 zeta (ale miala duzo lukow i zaookraglen i szklarz mial duzo roboty), 4mm gr szyba - oszlifowane krawedzie, bez otworuna wentyla , poprzednia szyba z otworem 92mm o wymiarach 35x35 cm kosztowlala 10 zeta za szybe+ szlifowanie a 10 zeta za otwor na wentyla, lespiej nie wycinaj samemu, to nie plexa, juz niech szklarz zarobi ta dyche a bedziesz mial dobrze zrobione i szyba nie walnie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2002 Mam pytanie ile moze kosztowac taka szyba, na prawie caly bok kompa z wycietym otworem pod wiatrak 80mm, albo jak wyciac taki otwor w tej szybie samemu. moja szybka na prawie caly bok big towera 40 x60 kosztowala 45 zeta (ale miala duzo lukow i zaookraglen i szklarz mial duzo roboty), 4mm gr szyba - oszlifowane krawedzie, bez otworuna wentyla , poprzednia szyba z otworem 92mm o wymiarach 35x35 cm kosztowlala 10 zeta za szybe+ szlifowanie a 10 zeta za otwor na wentyla, lespiej nie wycinaj samemu, to nie plexa, juz niech szklarz zarobi ta dyche a bedziesz mial dobrze zrobione i szyba nie walnie :) OK Holman dzieki za rade. Jesli faktycznie tylko tyle to kosztuje to bedzie czadzik jak zapodam szybke zamiast tej zakichanej plexy. Az mnie juz reka swierzbi zeby w sobote wyciac to okno. Bedzie zajebiscie wygladalo. Widziales juz to demko. Jak nie to odpal sobie to co jest mniejsze. CZADZIK :) :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...