Skocz do zawartości
lukasz1

Jak skonfigurować opere aby muł odbierał linki??

Rekomendowane odpowiedzi

NIe działa mi odebiranie linków ze stron w mule...próbowałem to skonigurować w preferencjachtypy plików ale nic nie wskoralem...Moze ktos wie jak to zrobic??

Zaznacz w mule zeby przechwytywał linki ze schowka. Kiedy w operze klikniesz na linka i z menu podręcznego wybierzesz kopiuj wyskoczy zapytanie czy dodać plik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NIe działa mi odebiranie linków ze stron w mule...próbowałem to skonigurować w preferencjachtypy plików ale nic nie wskoralem...Moze ktos wie jak to zrobic??

Zaznacz w mule zeby przechwytywał linki ze schowka. Kiedy w operze klikniesz na linka i z menu podręcznego wybierzesz kopiuj wyskoczy zapytanie czy dodać plik.
Po co utrudniać sobie życie jak można prościej to zrobić :twisted:

Należy otworzyć PREFERENCJE---->PROGRAMY I ŚCIEŻKI---->PROTOKOŁY---->DODAJ pojawi nam sie okienko gdzie należy wpisać ed2k wybrać "otworz za pomocą innej aplikacji" i tutaj podać ścieżke do pliku emule.exe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po co utrudniać sobie życie jak można prościej to zrobić :twisted:  

Należy otworzyć  PREFERENCJE---->PROGRAMY I ŚCIEŻKI---->PROTOKOŁY---->DODAJ  pojawi nam sie okienko gdzie należy wpisać ed2k wybrać "otworz za pomocą innej aplikacji" i tutaj podać ścieżke do pliku emule.exe  :)

Wczoraj próbowałem tej opcji na samym początku, nie działało. Dlatego o tym nie pisałem.

Dzisiaj włączyłem komputer i działa, chyba dopiero po restarcie ta opcja zaczeła u mnie działać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi