Skocz do zawartości
spiderman6666

Nagrywarka Teac x 40

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo dobry wobor. Dobre CDRW. Mam 512EB i jestem bardzo zadowolony. Wypalilem juz sporo dyskow i jak do tej pory TEAC nie zepsol mi zadnych dyskow wczasie wypalania. TEAC ma ta sama technologie co Plaxtor do wypalania dyskow. Muzyczne CDs takze sie dobrze wypalaja. Nie slychac czaskow lub szumow nawet po wielokrotym przesluchaniu tego samego dysku. TEAC ma czesto nowe Firmware do swoich produktow. Jak do tej pory kazdy program ktory mialem mial mozliwosc wspolpracowania z TEACem. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystkie moje poprzednie nagrywarki były z firmy Teac i każda z nich działa do teraz. Moja aktualna to Teac 40x12x48x i uważam że jest b.dobra i nie aż taka droga jak Plextor. Przemawiają za nią 2 lata gwarancji, cicha praca i 8Mb bufor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram bardzo dobry sprzęt spokojnie moze zastapic cdroma jest cicha i niezawodna najnowszy bios wprowadza zapis rw x12 na wielu tanich plytkach np. nowe hispeed esperanzy , niestety nie przegrywa safdiscu 2.51

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Więc tak dzieki wszystkim za rady i na 100% kupie tego teaca co do Lg to Mam mieszane uczucia wiec pozostane przy marce teac mam jedną na SCSI I Mimo ze jest wolna bo tylko x4 to jeszcze nie spaliła mi zadnej płytki jeszcze rasz wielkie dzieki za upewnienie mnie w dokonaniu słusznego wyboru :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez mam yamahe 6x4x16 na SCSI i jest zajebista nic nie skopala jako wypalarka czase soft szwankuje ale teraz wypalam nero i wszystko oki... kupilem ja uzywana i juz z rok uzywam to ma ze 3-4 lata i bedzie 2 tyle dzialac.....

ja osobiscie kupilbym sobie nawet 16X ale na sCSI nawer uzywana - ale jak ktos SCSI nie lubi to co.......

lol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...